Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok csinos/szép egyedülálló csaj a facebookon?
Figyelt kérdés
Időtöltésként nemrég böngésztem az ismerőseim ismerőseit és azt vettem észre, hogy rengeteg csinos csaj adatlapján ott virít az egyedülálló megjelölés. Ha nem lennék egy amorf pasi, akkor talán még örömmel is töltene el a tény, de így nem tudom, hogy mit gondoljak. Az ilyen csajok szó szerint egyedülállóak vagy mondjuk úgy, hogy nincsenek kapcsolatban és közben meg...khm? Hihetetlen belegondolni, hogy sokaknak a szex olyan természetes dolog, mint elmenni futni, nekem meg sosem fog megadatni ez az élmény.2016. júl. 2. 15:32
31/38 anonim válasza:
30 ! oh persze mindenért én vagyok a hibás nem is a nők! ismerkedés: nem gondolod hogy 1 ilyen nyomorékkal össze jövök mint te? semmi baj veled de nekem olyan férfi kell aki nálam magasabb mert az a férfias aki alacsony az nem férfi.... és még sorolhatnám reggelig én mindig is normálisan közeledtem a nőkhöz de ezt kaptam vissza.... persze én vagyok a hibás....
32/38 anonim válasza:
"30 ! oh persze mindenért én vagyok a hibás nem is a nők! ismerkedés: nem gondolod hogy 1 ilyen nyomorékkal össze jövök mint te? semmi baj veled de nekem olyan férfi kell aki nálam magasabb mert az a férfias aki alacsony az nem férfi.... és még sorolhatnám reggelig én mindig is normálisan közeledtem a nőkhöz de ezt kaptam vissza.... persze én vagyok a hibás...."
Ott a pont! Erre érdekes módon semmit se tudnak mondani a nők, csak hebegnek hápognak összevissza...
33/38 anonim válasza:
de majd mindjárt jön hogy nem a plázacicáknál kell ismerkednem... duma ! jelenten normálisnak kinéző átlagos nőkkel ismerkedtem 4 év alatt és csak ezeket kaptam
34/38 anonim válasza:
Aláírom, hogy a nők között is van olyan aki elképesztően bunkó és lekezelő stílusban képes megfogalmazni a mondandóját, sőt meg is aláznak.
Azzal viszont, hogy gyűlölködve beszélsz a nőkről, nem igen fogod elnyerni a szimpátiájukat.
35/38 anonim válasza:
Egy csaj kiharcolta, hogy találkozzunk, erre nem jött el a talira... Most ebben is én vagyok a hibás, amikor nem is én akartam találkozni? Haggyuk már... A nők meg szentek mindig és mindenkor...
36/38 anonim válasza:
Nagyon eltértetek a kérdéstől, veszekedni azért nem kellene. A Facebookról volt szó. Én írtam, hogy ismerek olyat, aki egyszerűen nem is foglalkozik a facebookjával, és nem is állítgatja aktuálisan a dolgait, ilyen is van bőven, attól még, hogy ti lepontoztátok, ez még tény marad, egyszerűen hidegen hagyja az, ami a facebookon zajlik. Más meg éppen társkeresésben van, de még szingli, és addig szingli is marad, amíg valakivel nem jutnak el arra a pontra, hogy azt már kapcsolatnak lehessen nevezni, ez valakinek rövidebb, valakinek hosszabb idő. Megint más pedig élvezi a szingli létet, és nem is keres társat.
37/38 anonim válasza:
Galambos Sándor,keress egyedi törpe nőt és akkor nem fogsz itt rinyálni
38/38 anonim válasza:
Én aztem értem, hogy miért gondoljátok olyan sokan, hogy az egyedül álló nők olyan hihetetlenül sokat vannak alkalmi kapcsolatban... Én szépnek tartom magam (kövezzetek meg, de ez van) aztán mégis egyedül vagyok, pedig nem akarok. És mindettől függetlenül még szűz vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!