Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy válófélben van egy pár, és a nő teherbe esik az új párjától, akkor mi a teendő? Elméleti kérdés, itt olvastam egy kérdést, és egy rá érkező válasz ihletett.
Ugye a válás kimondása után is van egy időbeli korlát amíg az exférjt tekinti a jog apának.
Értelem szerűen az ex nem akarna apa lenni, a vérszerinti pedig igen.
inkabb szomoru egyik kapcsolat meg le sincs zarva mar a masiktol terhes.
Mindig csovalom a fejem ha ilyet olvasok.
Huhh 12-es csóválhatod is. Elég szomorú, hogy egy ilyenből te azonnal ítélkezel mások felett.
Én nem az a hozzászóló vagyok, aki leírta, ők is úgy tettek. Én nem írtam le, de nálunk is ez volt. De mivel nem tudod az okokat, ezért megkérlek szépen, hogy ne ítélkezz mások felett ennyi infó ismeretében.
11-es: valószínűleg azért lettél lepontozva, mert leírtad, hogy te is így jártál és ez nem tetszett egyeseknek (akik úgy gondolkodnak mint a 12-es válaszoló).
Egy válás sajna nem 30nap, mint egy házasságkötés...
Annyi minden történhet az alatt az idő alatt, pláne ahol húzzák-vonják egymást a felek, vél-valós igazuk miatt.
És igen az lenne a legjobb, ha... de ez nem így megy sok helyen.
miert nem lehet rogton beadni a valasi papirt?
Normalis emberek beszelnek egymassal megegyeznek igy sokkal gyorsabb a valas.
Egy uj kapcsolat a valas utan egy ket even belul mar gyerekvarasra is alkalmas?
Tartom a velemenyem eloszor rendezzd a csaladi kapcsolatodat es csak utan alapits uj csaladot.
De a torveny is ezt mondja nem veletlenul 300 nappal a valas utan a gyerek a volt ferj nevere kerul es nem veletlen hogy a meg el nem valt anya gyereke a volt ferj nevet kapja.
Ezzel is osztonozve az embereket arra hogy rendezzek a csaladi kapcsolatokat.
"miert nem lehet rogton beadni a valasi papirt?"
No jó akkor leírom az én esetemet....
A volt férjem akart válni (most bizonyára te ebből azonnal következtetsz, hogy én mennyire rossz ember vagyok). Én több évig küzdöttem, hogy a kapcsolatunk helyre álljon. Ő nem lépett, én meg küzdöttem. Egy fedél alatt éltünk. Aztán az ex apósom gyógyíthatatlan beteg lett. Ekkor nem akartuk beadni a válási papírokat és válni és költözni, mert az biztosan megrövidítette volna az életét. Azután a kutyám lett beteg. Én meg úgy voltam vele, hogy a kutyámat nem hagyom magára. 3 évig bírta a szíve. Miután elment a kutyám, utána döntöttem a költözés és a válási papírok beadása mellett. Ez az eredeti "gondolattól" számítva több évvel később volt. De a második férjemet az elköltözésem UTÁN ismertem meg. Valóban hamar lettem terhes, de immár 7. éve élünk boldogságban férj feleségként, úgyhogy hiába is jött korán a gyerek, ettől még tudunk szeretetben és intelligens módon együtt élni.
Tehát kvázi ismételten "kérlek", hogy ne ítélkezz azonnal az emberek felett, mert ez csak a te szegénységi bizonyítványod. És ha ragaszkodsz ehhez, az még szánalmasabb.
kifogasok a tengerimalac nem ellet meg ?
Aki rendezni akrja a csladi allapotat az meg is teszi ennyire egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!