Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy válófélben van egy pár, és a nő teherbe esik az új párjától, akkor mi a teendő? Elméleti kérdés, itt olvastam egy kérdést, és egy rá érkező válasz ihletett.
Ugye a válás kimondása után is van egy időbeli korlát amíg az exférjt tekinti a jog apának.
Értelem szerűen az ex nem akarna apa lenni, a vérszerinti pedig igen.
Nem a nem ellő tengerimalacról beszéltem, te belemagyarázol minden hülyeséget, amit te elképzelsz, nem érdekel, hogy az csak kitaláció, ragaszkodsz a b.romságokhoz.
De tudod mit, én nem ítélkezem, hanem befejezem a vitát, mert nem érdemes.
jujjjj.... muszáj ezt 56%os?
Én sem ugrok bele, egy kapcsolatba, amíg férjnél vagyok, hiába csak papíron- de nem tudhatom, hogy holnap kit sodor mellém az élet... És ki tudja, lehet pont a válás kimondásának napján tudom meg várok babát az új páromtól... És pl nem szeretném, ha ezzel átmenetileg is, de 3gyerekessé tenném a férjem, és az egyéb más kellemetlenségeket.
Kedves utolsó, ki írt itt olyat, hogy az ex nyakába akar varrni egy kakukkfiókát?
Ugye nem az átmenetileg 3gyerekessére írod ezt a marhaságot? Mert az arra vonatkozik, hogy ott már nincs miért az exé a gyerek a legrosszabb indulattal sem, csak a csoda jogi szabályozás miatt válik valaki apává, és kell e hercehurca, hogy gyerektelen lehessen... Így érthetőbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!