Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy válófélben van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy válófélben van egy pár, és a nő teherbe esik az új párjától, akkor mi a teendő? Elméleti kérdés, itt olvastam egy kérdést, és egy rá érkező válasz ihletett.

Figyelt kérdés

Ugye a válás kimondása után is van egy időbeli korlát amíg az exférjt tekinti a jog apának.

Értelem szerűen az ex nem akarna apa lenni, a vérszerinti pedig igen.

2014. máj. 8. 08:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem a nem ellő tengerimalacról beszéltem, te belemagyarázol minden hülyeséget, amit te elképzelsz, nem érdekel, hogy az csak kitaláció, ragaszkodsz a b.romságokhoz.

De tudod mit, én nem ítélkezem, hanem befejezem a vitát, mert nem érdemes.

2014. máj. 8. 12:29
 22/25 A kérdező kommentje:

jujjjj.... muszáj ezt 56%os?

Én sem ugrok bele, egy kapcsolatba, amíg férjnél vagyok, hiába csak papíron- de nem tudhatom, hogy holnap kit sodor mellém az élet... És ki tudja, lehet pont a válás kimondásának napján tudom meg várok babát az új páromtól... És pl nem szeretném, ha ezzel átmenetileg is, de 3gyerekessé tenném a férjem, és az egyéb más kellemetlenségeket.

2014. máj. 8. 12:38
 23/25 anonim ***** válasza:
39%
Sógornőm is ezt csinálta. válófélben voltak, teherbe esett az új pasijától, de eszébe jutott hogy az nem áll úgy anyagilag hogy eltartsa őt és a gyerekeket, így összehozott egy békítő szexet a férjével, ráfogta hogy az övé. Együtt maradtak egy darabig, de válás lett a vége. A gyereken pedig egyértelműek a jelek.
2014. máj. 8. 13:45
 24/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ki írt itt olyat, hogy az ex nyakába akar varrni egy kakukkfiókát?

Ugye nem az átmenetileg 3gyerekessére írod ezt a marhaságot? Mert az arra vonatkozik, hogy ott már nincs miért az exé a gyerek a legrosszabb indulattal sem, csak a csoda jogi szabályozás miatt válik valaki apává, és kell e hercehurca, hogy gyerektelen lehessen... Így érthetőbb?

2014. máj. 8. 14:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem írta senki, azt csak beleképzelte és szövögeti az agyszüleményeit. :D
2014. máj. 8. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!