Így letudok fogyni?
163cm vagyok,55-56 kg ,12 éves és lány.
Nagyon gyorsan le kell adnom 10 kg-ot!
Szóval ha pl.:1-2 hétig nem eszek sznte semmit,magyarán koplalok akkor mennyit fogyok?
Légyszíves tényleg a k3rdésre válaszoljatok és nem azt írjátok h kórhazba kerülök és tönkreteszem a testem!(még ha így is van,akkor se)
Bocsi a helyesírási hibák miatt!
És szépen kérek mindenkit tényleg csak az írjon akinek van tapasztalata vagy tud válaszolni a kérdésemre!
Köszönöm!
Mivel nem érdekelnek a segítő szándékú válaszok, röviden: zsírból nem tudsz nagyon gyorsan 10 kg-t fogyni. Amúgy sincs szükséged rá. Koplalással izmot és vizet vesztesz, lelassítod az anyagcseréd és amint abbahagyod kétszer annyi jön vissza.
Fel nem fogom, hogy miért akar mindenki éhezni, amikor annyak csak hátrányai vannak. De mindenkinek jogában áll úgy tönkretenni a testét, ahogy szeretné. Aztan 15 év múlva meg vagy az egészség rovatba írogatsz, hogy mi minden bajod lett, vagy a teherbeesési problémákba, hogy nem jön a baba ( tudom, most hidegen hagy, de majd később fontos lesz).
Nem feltétlenül kell semmit nem enni, azzal tényleg csak tönkreteszed magad.
Az is hatásos, ha egyszerűen kihagyod a vacsorát. Lassú módszer, de hatásos, és nem is olyan káros, mintha semmit nem ennél. Ezzel a módszerrel 25 kg-t fogytam 1 év alatt, nem sok, de én nem mozogtam semmit. Ha mozogsz is hozzá, akkor gyorsabb is lehet. A lényeg, hogy napi 2-szer egyél rendszeresen, keveset, a vacsorát meg hagyd ki!
Miért olyan sürgős, hogy 1-2 héten belül kell?
Előző, mért adsz neki tanácsot arra, hogy hogy fogyjon le, mikor egyetlen kilót se kell fogynia.
Mért akarsz leadni, mért nagyon gyorsan és mért 10 kilót?
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat!
Fotózásra fogok menni+nem érzem jól magam így.(ezért kell jobban mondva szeretnék lefogyni)De persze nem csak koplalnék hanem sportolnék is.
* le tudok
* Legyetek szívesek, tényleg a kérdésre válaszoljatok, és ne azt írjátok, hogy kórházba kerülök és tönkreteszem a testem!
Köszönöd, hogy tényleg a kérdésre válaszoltam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!