Így letudok fogyni?
163cm vagyok,55-56 kg ,12 éves és lány.
Nagyon gyorsan le kell adnom 10 kg-ot!
Szóval ha pl.:1-2 hétig nem eszek sznte semmit,magyarán koplalok akkor mennyit fogyok?
Légyszíves tényleg a k3rdésre válaszoljatok és nem azt írjátok h kórhazba kerülök és tönkreteszem a testem!(még ha így is van,akkor se)
Bocsi a helyesírási hibák miatt!
És szépen kérek mindenkit tényleg csak az írjon akinek van tapasztalata vagy tud válaszolni a kérdésemre!
Köszönöm!
"Fotózásra fogok menni"
Akkor megszívod a koplalással, mivel az sokat ront a kinézeten, beteges, szürkés, beesett arcú stb. leszel. Szóval rosszul fogsz kinézni a képeken.
Minek 10kg?
Szerintem 5 is elèg lenne, de minek? Fejlődő korszakban vagy, nem kellene megvonni pont most a szervezetedtől semmit. Elèg ha kèsőbb kezded ezt a fogyàs hülyesèget. Egyèl normàlisan, ne edd tele magad hànyàsig. Jàrj futni, vagy sportolj valamit. Mi aggaszt? Amúgy is mèg nagyon fiatal vagy ès az a jó ha egy lànyon van mit fogni. Vagy tèvedek? FIÚK!!!!! ;)
Kis csajszi te meg szedd össze magad itt a nyàr van kb jó kèt hónapod a köv a tanèvig rendbehozni magad:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!