Luxoya Slim Control - Testsúlycsökkentő terméktől már valaki fogyott már és mennyit, mennyi idő alatt?

válasza:2025 novemberében még léteznek ekkora hülyék?
Kalóriadeficitről hallottál már?

válasza:A márka onmagat is ugy hirdeti hogy segiti a fogyást energiaszegény étrend mellett
(Az energiaszegény étrend - vagy kaloriadefucit - meg onmagaban fogyast okoz)

válasza:Ha le is fogysz, hogy kívánod megtartani a súlyodat? Vagy úgy érzed ezzel vége és ehetsz tovább? : Visszahízol.
Tehát meg kell változtatni az egész életmódodat. De akkor azzal is fogysz és a lukszolya se kell se semmilyen pénzlehuzó humbug.
Ha lenne csodaszer, nem lennének kövér emberek.
Ez a fogyasztószer iparág egyedül egy dologra épül: lehúzni a hiszékeny embereket sok sok pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy az uj markajaval a luxoyaval az osszes hiresnot aki elmegy hozza lefogyni kavar vagy csak ugy tesznek undorito . Ertem , hogy uzlet de attol meg ..
Festegetes altal serult hajamat probalom menteni,egyebkent jo iranyba vagyok. Volt vagas,fodrasz minden ami kell es most a joico szilikon,szulfat mentes valtozatat hasznalom (sampon,balzsam),viszont lassan elfogy illetve mintha a sampon kicsit mar szaritana a...
Várom a tapasztalatokat !!!
Ha jól tudom a Jákob Zoltán újabb vállalkozása ez a műköröm biznisz után. Kicsit szkeptikus vagyok, mivel pl. a kacsaszájú Angyal Ada az egyik "reklámarc" valahogy a nőről nem a kifinomultság és az elegancia jut az eszembe, se nem a minőség...Tetszenek a rúzs színeik,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!