Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Luxoya Slim Control - Testsúly...

Luxoya Slim Control - Testsúlycsökkentő terméktől már valaki fogyott már és mennyit, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Mellékhatások és tapasztalatok is érdekelnek, illetve más bevált tapasztalatok..

2025. nov. 27. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2025 novemberében még léteznek ekkora hülyék?

Kalóriadeficitről hallottál már?

2025. nov. 27. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fogyott ilyesmitől.
2025. nov. 28. 06:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A márka onmagat is ugy hirdeti hogy segiti a fogyást energiaszegény étrend mellett

(Az energiaszegény étrend - vagy kaloriadefucit - meg onmagaban fogyast okoz)

2025. nov. 30. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha le is fogysz, hogy kívánod megtartani a súlyodat? Vagy úgy érzed ezzel vége és ehetsz tovább? : Visszahízol.

Tehát meg kell változtatni az egész életmódodat. De akkor azzal is fogysz és a lukszolya se kell se semmilyen pénzlehuzó humbug.

Ha lenne csodaszer, nem lennének kövér emberek.

Ez a fogyasztószer iparág egyedül egy dologra épül: lehúzni a hiszékeny embereket sok sok pénzzel.

2025. dec. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Csak szerintem undorito amit jakob zoli muvel?

Hogy az uj markajaval a luxoyaval az osszes hiresnot aki elmegy hozza lefogyni kavar vagy csak ugy tesznek undorito . Ertem , hogy uzlet de attol meg ..

Joico K pakk vagy Luxoya repair termekcsalad?

Festegetes altal serult hajamat probalom menteni,egyebkent jo iranyba vagyok. Volt vagas,fodrasz minden ami kell es most a joico szilikon,szulfat mentes valtozatat hasznalom (sampon,balzsam),viszont lassan elfogy illetve mintha a sampon kicsit mar szaritana a...

Próbáltatok már termékeket a Luxoya magyar sminkmárkától?

Ha jól tudom a Jákob Zoltán újabb vállalkozása ez a műköröm biznisz után. Kicsit szkeptikus vagyok, mivel pl. a kacsaszájú Angyal Ada az egyik "reklámarc" valahogy a nőről nem a kifinomultság és az elegancia jut az eszembe, se nem a minőség...Tetszenek a rúzs színeik,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!