Bio Slim tabletta? Szedett már valaki?
Próbáltad már, kérdező? A vegetarianizmus nem abból áll, hogy a tányérról kihagyod a húst! Ha esetleg mégis érdekel, tudok segíteni privát üzenetben!
F/18 vega
Kérdező, nullás vércsoportú vagy ugye?
Felejtsd el a vega étrendet, kb 15 kilót fel fogsz szedni három hónap alatt.Én így jártam.
A vega étrend elsősorban zöldség, gyümölcs, tészta és magvak, némi sajt.
Aki vega és halat eszik az ÁLVEGA! A hal hús és el ne hidd aki mást mondd kamuzik.
Félre ne értsd nem a vércsoportdiétára akarok kilyukadni, csak ha bárki megnézi a 11-es biosz könyvet ott áll fehéren feketén, hogy a 0-ás vércsoportú emberek tipikus húsevők.
Halál lenne a vega étrend, mert a szervezeted nem tudja olyan hatékonyan feldolgozni, mint a húst.
Próbáltam, neked az nem jó.
A legjobb barátnőm pl vega és neki bejön és a súlyát is karban tartja, de nem is nullás a vércsoportja.
Ráadásul ő még speciális edényben is készíti el, mert a vegának is több iránya van.
Szóval amit ajánlok és nekem bejött az az Update, a húsevőknek az azért ideális, mert állandóan fehérjét ennénk és ebben tényleg annyit ehetsz amennyit akarsz, zöldséggel érdemes pl: paradicsom, paprika, uborka, nem krumpli, rizs és tészta, ezeket minimálisra csökkentsd és csak délig.
32 kilót fogytam vele és bármit ehettem csak a megfelelő időpontot kell kiválasztani.
Pl: rántott húst csak délig ehetsz, mert lisztes, de steaket akár este 10-kor is, ha úgy esik jó, vagy pacalpörköltet.Ezek szélsőséges példák, csak azért írtam, hogy érzékeltessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!