A citrom elősegíti a zsírégetést?
Nem, hisz nincs zsírégetést elősegítő/zsírégető étel, v ital.
Rendszeres - napi - mozgás és kalóriadeficites diéta.
A citromnak és a grapefruitnak állítólag van ilyen hatása. De látványos eredményre ne számíts, és a tornát sem váltja ki.
Én 3-4 hónapig ettem 1 grapefruitot minden nap egyik télen, semmi mást nem változtattam (nem akartam fogyni, csak bejött a grapefruit), és kb. 2 kg-t fogytam. És nem is biztos, hogy ettől. De ha ettől, akkor is nem oszt, nem szoroz.
Nem. Ellenben számos jótékony hatása van.
"A nagy C- vitamin tartalom miatt a citrom létfontosságú az egészséges bőr és íny számára. Emellett remek bioflavonoid- forrás, hiszen megtalálható benne a kvercetin, amely felerősíti a C- vitamin hatását, és rendkívül fontos a véredények egészsége szempontjából. Megakadályozza a visszeresedést. A citrom a többi citrusféléhez hasonlóan terpéneket tartalmaz, amelyek rákmegelőző hatásúak. Ha kozmetikai termékekben alkalmazzák, a citromlé meggátolja a baktériumok szaporodását, és összehúzó hatása mellett tonizál is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!