Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fehérje por helyet HAL?

Fehérje por helyet HAL?

Figyelt kérdés

A fehérjepor finom, de drága, telítettség érzés (nálam) nulla. Mi lenne, ha szardíniával váltanám ki? Találtam egy márkát, olajos-sós vizes lében van (azt leöntöm), címke szerint 22 gramm szénhidrát, 1 gramm ch és 5gr zsír van egy adagnyiban. Fagyasztott halakat ne is mondjátok, kb. ehetetlen az összes, ha nem panírral sütöm ki, szanaszéjjel mállik sütőben is, párolni lehetetlen, a lakóhelyemen meg kb. sehol nincs hűtőpultos nyers haláru (vagy ha igen, aranyárban). A szardínia még olcsóbban is jön ki (jóval) mint a por + szeretem is.


Jó fehérjeforrás lenne vagy az olajos trutyi ami rajta marad hazavágja az egészet..?



2013. febr. 28. 00:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
22 gramm fehérje, 1gr ch, 5gr zsír, nah.
2013. febr. 28. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
"telítettség érzés (nálam) nulla" - mivel nem is azért van, hogy eltelítsen. Ha kiszámolod a fehérjetartalmat, akkor a "fehérje por" és BÀRMELYIK normál kaja nagyjából megegyezö összeget fog adni, azaz semmivel sem kerül többe, mint bármilyen más élelmiszer!
2013. febr. 28. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:

Jobb a hal.

A tengeri hal mindig jó, az olajos trutyit leöntöd.

2013. febr. 28. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:

Én anno amikor fogyókúráztam, úgy csináltam ezt a halas dolgot, hogy befűszereztem egy kicsit magát a sima nyers halat, ami zacskóban volt, tehát nem az olajosra gondolok. Rátettem tányérra, és beraktam a mikróba egy 5 percre, ott szépen meglett párolva, és tök finom volt az egész.

Ha ez sem kivitelezhető nálad, akkor az olajos halról leöntöd az olajat, majd tedd egy tálba amit kibélelsz papírtörlővel az majd megszívja magát az olajjal és ennyi, kb 3-4 óra és már burkolhatod.

2013. febr. 28. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem veszek soha olajos halat. Mélyhűtött tengeri halfilét 15 perc alatt el lehet készíteni. Befűszerezve olivaolajon megpárolni, ami aztán mehet a salátára.
2013. febr. 28. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


1.

Tudom, hogy nem arra való! Amúgy is kiegészítésként használtam, de gondoltam ha már kb. ugyanannyiba jön ki a kettő, akkor olyat viszek be, ami szilárd.


Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Megpróbálkozom akkor azért még egyszer a fagyasztott hallal....Szeretem egyébként nagyon, de egyszerűen annyira laza lesz kiolvadás után, hogy nekem mindig szanaszéjjel tört :((( De ez a mikrós párolás hátha bejön, köszi!

2013. febr. 28. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
na es ha laza? pepesitsd es nyomd be... a feherjeport sem edesitve kellene inni nagy elvezkedessel hanem venni egy tisztesseges izesitetlent es ledonteni... itt a hangsuly a feherjen van nem az etel elvezeten..egyed a halat
2013. febr. 28. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tejbepapi állagú halat akarok enni basszus! Ebben a rohadt városban egy normális - nem fagyasztott - halat nem lehet venni, röhej az egész!!! A csirkecombnak is csirkecomb állagúnak kell lennie, nem szétmálló sz@arnak. Nitro pure whey gold asszem elég normális fehérje!
2013. febr. 28. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj, ezek a fagyasztott filék tényleg nem túl jók.


A konzerv hal is megteszi, csak a trutyit itasd le róla.

2013. febr. 28. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
Blah blah blah szövegértelmezés egyes! Mondom nem is lehet kapni itt, te szerencsétlen!
2013. febr. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!