125g feherje,50 g szenhidrat,95 g zsir, ez igy megfelelo a fogyashoz?
Heti ketszer egy ora bootcamp, egyszer egy ora elliptikus trener es egyszer egy ora sulyzos edzes lenne a mozgas (eddig leginkabb csak futottam vagy sulyzoztam). A szenhidratot zoldsegekbol, kicsi gyumolcsbol tervezem bevinni, a zsirokat leginkabb olivaolajbol es olajos magvakbol. A feherje leginkabb hal es csirke lenne (nem eszem negylabu allatokat), alkalmankent kazein por. A tejtermekeket kihagyom, esetleg neha egy kis parmezansajt.
Ilyen mozgas mellett es a kerdesben jelzett makro aranyokkal megy majd a fogyas (kb. 1550 kcal naponta)? Vagy mas arany kellene?
165/62 - 29/N
Nekem ez így nagyon szimpatikus :) Nem igazán tudok mibe belekötni, nem mintha akarnék, persze.
Többféle jó arány van, emberfüggő, kinek mi hatékony s persze mit tud tartani. Nálam kevesebb a fehérje és több a zsír (gyakran a szénhidrát is), mert nekem úgy könnyű megoldani s működni látszik. Hja, hús nélkül azért más.
Azt viszont nem tudhatom, a Te tested fogy-e a fentiekkel. Illene neki, de hallottunk már érdekes testi működésekről, esetleg problémákról.
Semmi combbol fogyas, es tudod mi az a makro tapanyag? Na necsinajjad man`!
Nem lehet belekotni, en mondjuk a bootcamp helyett is ellipszist csinalnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!