Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Agusztus 10-ig, hogy adhatok...

Agusztus 10-ig, hogy adhatok le zsírból 6kg-ot? Lehetseges? (22L 174/64)

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el diétázni.kondi terembe nem tudok jarni,sem futni. Szenhidratot kb napi 50g viszek be .napi 1000-1200kcal ,de nem ehezek. Kerlek segitsetek hoy lehetne leadni 6kg zsirt?
2015. júl. 5. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mozgássérült vagy, vagy miért nem tudsz futni? Mert bizony a legjobb módszer a fogyásra a futás. És még úgy is nagyon nehéz lenne a kitűzött dátumig annyit lefogynod.
2015. júl. 5. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Elméletileg lehet, de az egészségesnek mondható 1kg/hét fogyás leginkább nagy súlyfeleslegnél működik. Szóval lehet nálad ez lassabb lesz.

Egyél sok csirkét, végezz aerob mozgást. Ha nem is tudsz lejárni terembe akkor gyalogolj napi 45 percet sietős tempóban szünet nélkül. Ezzel tudsz legjobban zsírt égetni a jó étrend mellett. Gyaloglás előtt fél órával bevehetsz L-karnitint, segíti az is a zsírégetést. Igyál napközben is sok vizet, aludj eleget, kipihenten az akaraterő is nagyobb és nehezebben csábulsz el a rossz kajákra. Szedjél vitaminokat, nyomelemeket. Sok sikert! :)

2015. júl. 5. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Elnézést, de az első hozzászólóval nem értek egyet. Nem akarok kötekedni, és senkit megbántani, de a futás sajnos pont nem jó zsírégetésre. Túlsúlyosak esetében igencsak kardió tartományban van a pulzus, a szervezetnek jelentős energiára van szüksége futásnál, így az energiát az izmokból fogja nyerni ami igencsak katabolikus folyamatot indít el. Ugyanakkor súlyzós edzéssel ellentétben nem elég intenzív az izomterhelés az izmok sokkolásához, hogy edzés után a bevitt fehérje rögtön elkezdjen visszaépülni, hanem szinte csak "ég le" az izom.

Az aerob tartományban lévő mozgás az ideális a zsírégetéshez, ami egy viszonylag kis megterhelést jelent az izmoknak, a pulzus 100 felett van valamivel. Erre jó a gyaloglás, kerékpározás, ellipszis tréner. Időtartamra 40-60 perc az ideális, és monotonnak kell lennie szünet nélkül végigcsinálva.

Nem azt mondom hogy nem létezik olyan eset amikor a futás aerob tartományban van, persze, ilyen is van. De az azt jelenti, hogy annyira edzett az illető hogy a futás neki csak annyira megterhelő mint másnak egy sietős tempójú gyaloglás. Aki meg ennyire edzett azon általában nincs sok zsír :)

2015. júl. 5. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok futni,mert lesz egy műtétem lábadozás 2hét minimum. Most is beteg vagyok kicsit. Próbàlok minel kevesebbet enni. Remelem lemegy a sulyom igy :/ rgen rengeteget ettem napi tobb tabla csoki chipsek meki stb. Ha tenyleg tartom az 1000-1200dietamat csak lemegy nem? Egyebkent jart regebben kondizni is es akkor kajat is figyeltem eleg sok izom feljott akkor.
2015. júl. 6. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha műtéted lesz akk meg ne fogyókúrázz hanem egyél normálisan így sem vagy kövér...
2015. júl. 7. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!