Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan tudnék leadni 8-10...

Hogyan tudnék leadni 8-10 kg-ot? 160/67

Figyelt kérdés
Szeretnék leadni minimum 8 kg-ot,heti 2x 1 órát úszok, heti 2x 1-et kocogok. Alma alakom van, így ch szegény diétára van szükségem, ebben szeretnék segítséget kérni.
2018. máj. 29. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Az jó ha sportolsz de mondjuk egy óra kocogással elégetsz kb 500 kalóriát ami nem túl sok ha azt nézzük, hogy kb 7000 kalória egy kg zsír. Ráadásul a fizikai igénybevétel miatt az étvágyad is nő.


Egyél kevesebb kalóriát mint amit eléget a szervezeted, az sokkal egyszerűbb.

2018. máj. 29. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez így teljesen jól hangzik, mi a kérdésed? Mert ugye, lődd be a makróidat és egyél szénhidrátszegényen, de bizonyára valami problémát okoz ebben, csak nem tudom, hogy mi.

Normál szénhidrátszegény diétára gondolsz, ugye, viszonylag sok szénhidráttal? 150-160 gramm?

Mert ha lényegesen lecsökkented, az már egy más világ, én levittem kiscsillióról 30-ra is, több lépésben, az elég érdekes volt, főleg, hogy kizártam egy csomó ételcsoportot is közben.

Akárhogyan is, a főbb étkezéseiden fókuszálj valami jó kis fehérjeforrásra, hozzá zöldség (hacsak a fehérjeforrásod nem eleve az) s ha ez kevés kalória, még mehet mellé valami összetett szénhidrát vagy zsír. Kis étkezésnek már több dolog mehet, akár szénhidrátos cucc is, én pl. most ettem egy kis halom epret, ami persze még igen szolid, de a lényeg, hogy eme étkezésem kicsit sem a fehérje köré épül, mint a nagyobbak.

2018. máj. 29. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
No igen, több mozgás nem ártana, én napi másfél-2-t iktatok be, ami persze nem sok (pláne hogy főleg túra), de valami és a fogyásban már sokat segít. Külön előny, hogy csökkenti az étvágyamat, éhségemet, de ez egyéni. Mellé egy szolid táplálkozás, olyan szénhidrátbevitellel s ételekkel, hogy így is egész nap jóllakott legyek és kész, már csak be kell tartani :)
2018. máj. 29. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!