Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedülálló anyukák kinek van...

Egyedülálló anyukák kinek van már most elege a mai napból? 16hos fiam folyamatosan rosszalkodik majd leragad a szeme olyan álmos de nem tud aludni! Hisztikriszti egész nap

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Húú, az én fiam még csak 4. hós, de ugyanezt csinálta reggel 8-tól 12-ig. Olyan picik voltak már a szemei hogy csak na, de nem aludt el, csak sírt, szenvedett. Nagy nehezen elaltattam és fél órája kelt. Ilyen sokat nem is szokott egyfolytában aludni.
2010. aug. 1. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
együttérzek:) bár a fiam ezerrel pörög de egy picivel se lehet könnyü!!15percet aludt egész nap!nem tudom hogy gondolta:) de már alszik mint a tej....:)csak vége let a napnak délelőtt még nem gondoltam volna hihihi
2010. aug. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

A babám egy éves, eddig velünk aludt, egy szobában, külön ágyban. Mikortól szokták külön szobába tenni?

Nem tudom hogy hogy aludnék ha nem látnám őt nyugodtan aludni, ezért nem tudom mit csináljak. Tapasztalat, anyukák?

Tapasztaltátok, hogy a baba borostyán lánctól nyugtalan lesz a baba?

Az Én fiam ha rajta van 2 napnál tovább teljesen felpörög és nem tud aludni tőle.

Tud majd aludni hálózsákban? Mik a tapasztalatok?

Kislányom alig múlt egy éves és télre szeretnék Neki hálózsákot. Csak azt nem tudom, hogy nem zavarja-e majd?! Nagyon sokat forgolódik éjjel, kitakarózik, helyet cserél a lába és a feje.... Egyedül alszik el, sokszor állva integet miután letesszük aludni. A hálózsákban...

Átalussza 2 hónapos kisbabátok az éjszakát?

Hány órát tudtok aludni, pihenni éjszaka?

Citromfűteától lehet? Két napja adom nekik de ez borzalom eddig sem íludtak valami nyugodtan de most hogy kipróbálta ezt a teát hát kész borzadály...

Nagyon rossz alvók ezért próbált ki ezt a teát na de nagy bánatomra ez sem hatott! Valakinek esetleg vannak ilyen tapasztalatai a tea miatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!