Tólókaros tricikli kérdés (? )
Amit a kérdező linkelt, azon is van lábtartó, csak a lentebbi képeken látszik, hogy fel van szerelve. Leszerelhető, mint a mi pingvinesünkről.
Ettől függetlenül én sem venném meg azt, nem igazán tetszik.
Ez nagyon tetszik,és amiket írtatok,minden megfelel,csak az ára kicsit húzós,ezért akartam használtat.
Szóval ha esetleg telik rá ezt bátran megvehetem igaz?
Ezt vedd meg. Hidd el nem jársz vele rosszul. Én javasoltam előbb is. Az én lányom igaz másfél éves, de elég picike termetű. 8,5 kg, és 80 cm. Tökéletes neki. Zenél de nem hangosan. Nagyon jó masszív a szerkezete, nem zörög a kerék, van lábtartója, irányítható a tolókarral, napfénytető egy mozdulattal levehető, és a tolókar magassága állítható. Mi sok boltot végigjártunk, és megnéztünk sokféle triciklit, de ez volt a legjobb. Mindenfélét láttunk amit az előzőekben belinkeltél, de hidd el ez a tökéletes választás. Kb 4 éves korig tuti használni tudja. Unisex a színe is, nem túl vad, és az ára is jó. Én csak ajánlani tudom.
Szia!
Az eredeti kérdésre a válasz: nem kell napfénytető, én a sportbabakocsin sem használom.
És azt szeretném tanácsolni, hogy csak olyan triciklit vegyél meg, amit kipróbál a lányod!
Apró különbségek vannak (pl. ugyanolyannak néz ki, de a lábtartó 5 cm-rel arrébb van, stb) és máris nem jó. Ki kell próbálni vásárlás előtt.
Mifelénk kínaiban 10, játékboltban 11, 12, 13ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!