Tólókaros tricikli kérdés (? )
tényleg jó ha látjátok élőben. vettem egyet teszről és kukk nem ott volt a lábtartó pedál (annak nem lábtartó tálcája volt hanem pedálja) ahol lennie kéne. nem tudom, lehetz nem embergyerekre tervezték hanem majomra. szval adhattam el még aznap este :-((((((((((
mondjuk ezeket látatlanban is megveheted [link] ezeket ismerem.
Szerintem meg ne vegyél látatlanban!
Ez például az én 1 éves kislányomnak nem kényelmes, pedig ilyet akartunk venni. Kipróbáltunk vagy 10-et, mire meglett az igazi.
A válaszokból ítélve valóban jobban járok, ha ki is tudom próbálni, így csakis egy üzlet jön szóba itt Pécsen a
www.babyshoppecs.hu-n megnéznétek nekem a tricikliket, hogy ezek közül melyik amit érdemes megnézni és kipróbálni
Az olcsóbb Pikolo is jó lehet.
De csinálhatod azt is, hogy kipróbáljátok és ami jó lenne, kersel olyat olcsóbban vagy használtan a vatreán v. ilyemi :DDD
Én arról az oldalról a Pikolo GK 611-eseket ajánlanám ( [link] ). Én linkeltem a pikolo pingvines triciklit, ugyaninnen vettük, de az volt az utolsó darab. Ezek a 611-esek pedig tök ugyanolyanok, csak más a mintájuk. Ezzel én nagyon meg vagyok elégedve, nagyon erős, stabil váza van. Nagyon könnyen tudom irányítani a tolókarral, jó széles a lábtartója, jó anyagú a kereke, sz@r járdán is jól megy!
Szóval szerintem ez nagyon megéri az árát, pláne, hogy sokáig használható is, nem egy túl cicomázott tricikli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!