Mindent elhisztek, amit ezen az oldalon írnak?
Én nagyjából el szoktam hinni, mert naiv vagyok, voltam mindig is.De azért egy-két válasz nagyon meredek..
Pl.: foggal született ( van ilyen/látott már valaki ilyet, vagy csak népi mendemonda? Itt nem egyszer olvastam)
6 hónaposan már járt ( vannak ügyes gyerekek, de ne már..)
1 hetesen hasra fordult
5 hónaposan mondja, hogy anya ( és persze, tudatosan!)
Most csak hoztam néhány példát amikre nagyjából emlékszem.Most őszintén, ti ezt elhiszitek?
hogy 5 hosan mondja hogy anya az letezik, a sajat fulemmel hallottam es fel lett veve videora is, de nem 5 hosan mondta eloszor, hanem 13 hetesen, ugyanez a kisfiu 19 honapos lesz es 3-4 szavas mondatokban beszel, a szokincse kb 400 szo, ket nyelven beszelnek hozza es a kozvetlen kozelunkben lakik
a foggal szuletesrol meg nem hallottam
a hasrafordulast el lehet hinni, de meg nem lattam
a 6 hos totyogas is talan lehetseges, en egy 8 honapos kislanyrol tudok aki elindult ahogy felallt, nala kimaradt ugyan a maszas, kesobb tanult meg maszni ami nagyon furcsa, de ilyen is van, ismerosunk kislanya
A foggal születésről annyit, hogy a barátnőm kislánya azzal született!! Kihúzták neki...én láttam is!
Ültem a gyerekorvosi rendelőben a sorunkra várva és egy 7 hónapos kisfiú elindult mellettem végig a székek mellett. Nem hittem el a korát és elkértem a kiskönyvét az anyukájától és 7ésfél hónapos volt.....Sokat kompozott és így tanult hamarabb járni!
Az én nagyobbik kisfiunk 6 hónaposan mondta hogy "ana" és nekem mondta mindig...
Az átfordulásról nem tudok mit mondani, nekünk ilyen hamar nem ment.
Ennyi.
Ez pont olyan, hogy a sógornőm állítja, hogy már 3 hónaposan azt mondta a fia, hogy apa, anya!:)7 hónaposan lábra áll, és ül.A saját szememmel láttam azt az "állást".Megfogták a hónalja alatt, és letették a földre, közben végig fogták.Hát, így az én lányom is áll.Az ülés az, amikor a bébikompba belerakják.Most mondjam azt erre, hogy az én lányom 8 hónaposan verset szaval, salsát táncol, és olimpiai bajnok?:) Nem az én stílusom versenyeztetni a gyerekeket, de a sógornőm ezt élvezi.
Nem írnám le azt a kérdést, bocsi! Senkivel nem szeretnék kötözködni!
A kompozásról én is így hallottam. Nos, nem is kell erre az oldalra jönni ahhoz, hogy nagyokat halj, az egyik ismerősömmel egyszerre születtek a gyerekek, ő minket mindenben túlszárnyal. 3 hetesen pl.már játszott a játékaival, sosem sírt még:)stb. 3 hósan ül.
Egyébként én sem hiszek el mindent csak ami hihető.
Amikor én néha válaszolok akkor az igazat írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!