Ti mit csinálnátik? Elmennétek?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos, tápszeres kislányom van. Jövőhéten adódott egy lehetőség, hogy egy napra elutazhatnánk a férjemmel Ausztriába. Reggel mennénk, és este jönnénk, addig a tesómék vigyáznának rá. Ismeri őket, heti szinten látogatják. Férjem nagyon szeretne menni, én hezitálok... Ti mennétek?2014. máj. 9. 21:38
11/16 anonim válasza:
mennék. Ha már most ezzel érvel a férjed, akkor vágyik rá, ezzel valamilyen hiányt fogalmaz meg.
12/16 anonim válasza:
Én nem mentem volna. Ilyenkor még sem én, sem a férjem nem vágytunk el a babától, nem éreztük volna jól magunkat. Sokkal később jött el ez az időszak. Ha ti szívesen mentek, akkor menjetek.
13/16 anonim válasza:
En nem mennek :) illetve igen (mert a ferjednek igaza van!), de nem ilyen messzire, csak valahova ugy, hogy viszonylag rövid ido alatt otthon legyek, ha van valami "baj"
2 hónappal idősebb a babám, o meg a nagyszüleivel is csak par orat van el egyedül, utána jon a sírás, pedig nagy családunk van, bárkivel eljatszik, es nem sir, es amúgy nagyon vidám baba, de 3-4 honaposan valahogy olyan apas-anyás volt par ora utan.
De: a babátokat ti ismeritek :)
15/16 anonim válasza:
Nem akarok negatív lenni, de nagyon érdekes, hogy itt mennyien lepasszolnák a 3,5 hónapos bébijüket csak azért, hogy 1 napra megszabaduljanak. Kedves Kérdező! Én a férjed hozzáállását furcsállon. Még alig született meg a babátok, most vagytok túl a hasfájós időszakon /persze, ha volt/, most lehet elkezdeni élvezni minden percet a picurral, mert már nem csak a cipelésről-sírásról szól minden. Te valahol érzed, hogy még nagyon korai egy ekkora baba mellől egész napra kimozdulni, de őrlődsz, mert a férjed lelkifurdalást ébreszt benned. Természetes, hogy szeretnél megfelelni Neki, de Neki pedig meg kell értenie, hogy már sosem lesztek ugyanaz a nő és férfi, mint akik a babátok érkezése előtt voltatok. Valaki írta, hogy nem bánnád meg. Hát, szerintem végig csak a babádon járna az eszed, nem tudnál a párodra koncentrálni. Az én fiam 3 hónapos volt, amikor a házassági évdordulónk alkalmából vacsorázni mentünk a férjemmel, aztán pedig moziba. Mondtuk is, hogy na végre, most kirúgunk a hámból, picit gyerekmentesen ejtőzhetünk. Mondanom sem kell, végig a fiunkról beszélgettünk, a fényképeit nézegettük a mobilunkban, és boldogok voltunk, hogy mindjárt rohanunk hozzá haza. És a férjemmel azóta is imádjuk egymást. Szval hallgass a belső hangokra, egy anyának mindig megsúgják, mi a helyes.
16/16 anonim válasza:
Hű nem tudom, hogy mit mondtam volna, mikor ekkora volt a baba, mert akkor nagyon szükségem lett volna egy kis nyugira, de így utólag azt mondom tuti nem mennék... De ez én vagyok, egyáltalán nem ítélem el azt, aki elmegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!