Adnátok tanácsot mert már lassan megőrülök?
Nálunk a Pregomin hatására kellett várni 2 hetet. Én szélcsöveztem amikor nagyon kivolt, attól legalább garantált volt az alvás. Angol vizet is kapott, más nem vált be. Ettől legalább tudott pukizni, nélküle pedig tornával se nagyon.
De annyit eszik amennyit elfogad? Az nem lehetőség, hogy éhes marad?
Még álmosság miatt voltak nagy sírások, olyankor hiába volt minden torna, éneklés, ringatás. Hasfájás miatt aludt keveset de gyakran inkább az álmosság volt a gond. Tudtam már mikor számítsak rá, tényleg az lett a vége amikor a szokásosnál is kevesebbet aludt. Olyankor a porszívó hangjára nyugodott meg néha amíg nagyon kicsi volt. Meg besötétítettem, hassal alkarra fektettem, simogattam a hátát és halkan beszéltem hozzá. Volt mikor 15-20 perc után elaludt. Ilyenkor fél óra alvás után felriadt néha és akkor ha azonnal elkezdtem visszaaltatni nem sírt nagyon. Amikor tehetetlenségemben csak fogtam és nem tudtam mit csináljak, nem próbáltam már mindenáron megnyugtatni csak néha cumit próbáltam neki adni még az is jobban bejött, mint amikor folyamatosan etetni próbáltam meg masszírozni, pelenkázni meg öltöztetni. 8 hetes korában zenélő forgót kapott és ott szabadult el a pokol az álmos sírások tekintetében, sok inger volt neki. Le is szedtem gyorsan. Akkoriban a babakocsiban is sírt, muszáj volt elaltatnom mielőtt beleraktam különben 5 percre se tudtunk menni sehova.
Bocsi ha sok az off, csak nagyon sírós volt a babám, gondoltam leírom ami az eszembejut hirtelen.
Uhhh.nehez.
Nekem is hasonlo volt a 3.gyerkoc.2hos koraig nappal alig aludt.folyton sirt.n em a hasa fajt,3.baba leven mar valamicsket konyitottam hozza.akkor meg meleg sem volt.
En is kivoltam rendesen.
Aztan mikor a szopit abbahagytuk hirtelen jogyerek lett.biztosan a feszkot erezte es szivta at magaba.
Nalatok is lehet az a baj amit mar irtak.erzi hogx feszult vagy.
De En azert elvinnem orvoshoz.ha egy nem segit vinnem masikhoz.
En is levittem a gyerekorvoshoz es attbeszeltuk mikor mi tortenik,mit csinal,hogyan csinalja.megvizsgalta,nem talalt semmit.tobbszor beszeltunk telefonon is.a vedono is sokat segitet.
Vegul igy egyutt jutottunk arra,hogy tapszer kell.aztan mikor tapszert evett akkor aludt egy nagyot es igy En dontottem ugy,hogy nem cicizunk.Nekem is Neki is es a csalad tobbi tagjanak is jobb ha nyugalom van.
Vidd el mindenkepp masik orvoshoz.ha mast nem legalabb megnyugszol.
Es jon a 3.honap amikor sok baba jogyerek lesz.
Kitartas.nincs segitseged aki vigyazna a picire neha mig Te feltoltodsz?biztos sokat dobna a hangulatodon akar csak egy bevasarlas is egyedul.
A mii fiunk is sokat sírt, neki az segített, ha hajszárítóval melegítettük a pocakját. Furcsának tűnik, de a meleg ellazította a hasát, a hang pedig megnyugtatta. A torna, masszázs, csoda cseppek, szőlmagpárna nem segítettek.
De én a helyedben felkeresnék egy maganorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!