Artúrnak akarom elnevezni a fiam, ez ciki név?

válasza:Szia.
Mindenki úgy nevezi el a gyermekét,ahogyan szeetné.
Mondjuk én sem hívnám így a fiamat.Viszont a becézése:Arti,az jól hangzik.Még az segíthetne dönteni,hogy mi lessz a vezeték neve.Valószínü,hogy jól fog egybe csengeni.
Egyébként meg ne hallgass senkire,ez teljesen a TE döntésed.
33hetes kismama.

válasza:Ha neked ez tetszik,akkor hívd így!:)
A gyerekeknek nem kell indok,hogy csúfoljanak valakit.
Ha nem a neve,akkor más miatt.
Sok boldogságot!:)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hát ő...Az Artúrt Artúró szartúrónak szokták csúfolni....
Esetleg más nem tetszik? Például Alfréd? Armand?
Kapcsolódó kérdések:
A kislányom álomjó baba volt, sosem sírt az első hónapokban, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor hallottam sírni. A kórházban egy szerencsétlen véletlen folytán egyedül voltam vele egy szobában végig, míg ott voltunk. Most a második babámat...
Budapest egyik külső kerületében lakunk, és szeretnék futni, viszont a fél éves kisfiamat nem tudom senkire hagyni addig. Vannak itt olyan utcák, amik nagyon csendesek, és max. csak az ablakból látnának ahogy futom, de járókelővel nem nagyon találkozunk. Csak olyan...
Én úgy érzem, és ez olyan rossz. 4,5 hónaposom imádja a nandu kendőnket, de csak kifelé fordulva. Sem befelé, sem háton , sem oldalt nics el benne, kifelé viszont órákat lehet így vele sétálni, vigyorog benne. Viszont azért érzem cikinek, mert mindenhol azt...
Most várom a másodikat és a nagy (2,5 éve) még mindig a rácsos ágyban alszik. Próbáltuk már másképp, hónapokig le volt szerelve a rács akkor inkább velünk aludt. Mióta visszatettük azóta ott alszik az ágyában. Nem akarom elvenni tőle az ágyát azért mert jön a kis tesó...
Voltunk ma boltban és 16 hónapos fiam végig sikítozott, mindenki őt nézte. Nem mindig csinálja boltokban, de gyakran. Egyik nap az orvosi rendelőben tele gyerekkel is csak ő kiabált végig a többiek csendben nézték.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!