Milyen körülmények közé vállaltátok az első babát?

válasza:A baba születése előtt 5 héttel volt az esküvőnk. Mindkettőnknek stabil munkahelye volt, de akkor még albérletben laktunk. 6 hónapos volt a kicsi, amikor egy szoba, konyha, fürdős lakást vettünk. Ide született a második is. A harmadik születése előtt 2 hónappal költöztünk egy megfelelő méretű saját vidéki házba.
Szóval nálunk mindig előbb jött a gyerek, mint a feltételek, de az is igaz, hogy mindig voltak kilátásaink.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Házasok voltatok, mióta? Mennyi volt a bevételetek? Saját ház/lakás, vagy albérlet? Hány évesen? Szerintetek jó volt ez így? Köszönöm!:)
Eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha valakinek így történik meg. Pl. A szerelmet vall B-nek, de B nem vevő erre, mert csak baráti szinten tudja elképzelni a kapcsolatot (de nem idegen). Ennek ellenére csúnyán fogalmazva kíméletességből megtörténik a dolog. Vagy két...
19 vagyok. Még nem volt komoly kapcsolatom, azonban félévvel ezelőtt egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy férfival.Most azonban kezd komolyabbra fordulni a dolog. Nagyon megszerettem. De köztünk 11 év különbség az ő javára. Attól félek hogy Ő rutinosabb dolgokban már...
Csak azért kérdezem, mert félek hogy sokan ferde szemmel néznének rám.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!