Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a vaterán...

Vásárolt már valaki a vaterán saját készítésű badyt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még nem láttam én is,de szereintem nem pamut.Ez az értékelésekből is látszik.(Már,ha egyre gondolunk)
2013. jan. 10. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
*még nem vettem,de láttam
2013. jan. 10. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
11%

Mi az a bady??

Nekünk csak body van.

2013. jan. 10. 14:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik! Direkt írtam úgy hogy bady, mert a vaterán is így van fent. Amúgy szerintem is body.
2013. jan. 10. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindjárt megnézem én is aztán nyilatkozok.

Még nem egyébként, de más saját késíztésű dolgot vettem már és jók a tapasztalataim. Arra tényleg vigyázni kell, hogy milyen anaygból van, mivel a műszálas méteráru olcsóbb, az eladó hajlamos lehet az anyagon spórolni. Rá kell kérdezni

2013. jan. 10. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Megnéztem, nem tudom sajnos, hogy milyen anyag a képről.

Viszont az ára nagyon baráti, belegondolva, hogy azért van benne munka. Én is szoktam varrni, egy ilyet elkészíteni, nem öt perc.

2013. jan. 10. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
MEgnéztem én is, meg az értékeléseket is. Mindenki első osztályúnak tartja, engem meggyőzött!
2013. jan. 10. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:

A semleges értékelések közt sok olyan van, hogy nem jó kapcsolattartó, meg, hogy sokat kellett várni a termékre. Az viszont megnyugtató, hogy egy idő után megérkezett mindenkinek a csomag. Csak gondolom kicsit szétszórt lehet az eladó. (Kár, hogy ezzel elrontja,egyébként minden tökéletes lenne)

Nekem továbbra is az a sejtésem, hogy ezek nem pamut body-k, de gondolom lehet nála olyat is kérni.

Nekem összességében szimpatikus, megjegyzem, ha legközelebb szükség lesz body-ra, én szerintem biztos rendelek tőle.

2013. jan. 10. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Én kipróbálom. A pamut sapik is nagyon olcsók, úgyis kell tavaszra:)
2013. jan. 10. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen rendeltem de még sajna nem kaptam meg,holott hétfőn át is utaltam.
2013. jan. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Saját készítésű babakaját lefagyaszthatom?

Ti milyen edénykébe teszitek? Pl. ha alma-krumpli pürét csinálok az mehet így együtt a fagyasztóba? Milyen módszerrel melegítitek fel? Köszönöm!

Babalátogatóba illik-e vinni saját készítésű ajándékot? Részletek lenn.

Saját kézzel készített üvegfestményre gondoltam A/4-es méretben. Reich Károly (mesekönyveket illusztrált) egyik rajzát adaptálnám. Kezdjek bele, vagy halva született ötlet? Inkább a snassz, megszokott ajándékot vigyem? (pelus, törlő, anyának csoki)

Saját készítésű ajándék ötleteket adnátok?

Két ovis fiammal készíteném, valami egyszerű, ami nem is túl drága alapanyagokból van, és nagyrészét ők is tudják csinálni. Idén nincs pénzünk ajándékokra, de azért szeretném, ha valamit kapna a család tőlünk. Segítenétek? Esetleg linkelnétek?

Saját készítésű babaholmikba hol, kivel készíttethetem el a bilétát, amin ált-ban a méret, a márkajelzés, anyagösszetétel stb. van feltüntetve?

Egyáltalán mindenképp kötelező ilyet belevarrni, ha forgalmazni szeretném ezeket a holmikat? Tud ebben segíteni valaki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!