Vásárolt már valaki a vaterán saját készítésű badyt?

válasza:

válasza:Mi az a bady??
Nekünk csak body van.

válasza:Mindjárt megnézem én is aztán nyilatkozok.
Még nem egyébként, de más saját késíztésű dolgot vettem már és jók a tapasztalataim. Arra tényleg vigyázni kell, hogy milyen anaygból van, mivel a műszálas méteráru olcsóbb, az eladó hajlamos lehet az anyagon spórolni. Rá kell kérdezni

válasza:Megnéztem, nem tudom sajnos, hogy milyen anyag a képről.
Viszont az ára nagyon baráti, belegondolva, hogy azért van benne munka. Én is szoktam varrni, egy ilyet elkészíteni, nem öt perc.

válasza:

válasza:A semleges értékelések közt sok olyan van, hogy nem jó kapcsolattartó, meg, hogy sokat kellett várni a termékre. Az viszont megnyugtató, hogy egy idő után megérkezett mindenkinek a csomag. Csak gondolom kicsit szétszórt lehet az eladó. (Kár, hogy ezzel elrontja,egyébként minden tökéletes lenne)
Nekem továbbra is az a sejtésem, hogy ezek nem pamut body-k, de gondolom lehet nála olyat is kérni.
Nekem összességében szimpatikus, megjegyzem, ha legközelebb szükség lesz body-ra, én szerintem biztos rendelek tőle.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ti milyen edénykébe teszitek? Pl. ha alma-krumpli pürét csinálok az mehet így együtt a fagyasztóba? Milyen módszerrel melegítitek fel? Köszönöm!
Saját kézzel készített üvegfestményre gondoltam A/4-es méretben. Reich Károly (mesekönyveket illusztrált) egyik rajzát adaptálnám. Kezdjek bele, vagy halva született ötlet? Inkább a snassz, megszokott ajándékot vigyem? (pelus, törlő, anyának csoki)
Két ovis fiammal készíteném, valami egyszerű, ami nem is túl drága alapanyagokból van, és nagyrészét ők is tudják csinálni. Idén nincs pénzünk ajándékokra, de azért szeretném, ha valamit kapna a család tőlünk. Segítenétek? Esetleg linkelnétek?
Egyáltalán mindenképp kötelező ilyet belevarrni, ha forgalmazni szeretném ezeket a holmikat? Tud ebben segíteni valaki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!