Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a vaterán...

Vásárolt már valaki a vaterán saját készítésű badyt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 14:44
1 2
 11/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Megkaptad? Neked hogyan tetszik?

Én pamutot kértem, de nem azt kaptam. Pedig a készítő mondta, hogy az.

Olcsónak olcsó, de nem tetszik. Pedig képen szépek.

Minden jót!!!

2013. jan. 24. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Megkaptam az utalás után 1 héttel,2 rövidujjú pamut az ujjatlan sajnos nem az.
2013. jan. 24. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:
ja tetszik a két rövid ujjú de azt látom,hogy a patentot körülvevő anyag elég vékony így hamar szét fog menni 380ft megért.
2013. jan. 24. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Saját készítésű babakaját lefagyaszthatom?

Ti milyen edénykébe teszitek? Pl. ha alma-krumpli pürét csinálok az mehet így együtt a fagyasztóba? Milyen módszerrel melegítitek fel? Köszönöm!

Babalátogatóba illik-e vinni saját készítésű ajándékot? Részletek lenn.

Saját kézzel készített üvegfestményre gondoltam A/4-es méretben. Reich Károly (mesekönyveket illusztrált) egyik rajzát adaptálnám. Kezdjek bele, vagy halva született ötlet? Inkább a snassz, megszokott ajándékot vigyem? (pelus, törlő, anyának csoki)

Saját készítésű ajándék ötleteket adnátok?

Két ovis fiammal készíteném, valami egyszerű, ami nem is túl drága alapanyagokból van, és nagyrészét ők is tudják csinálni. Idén nincs pénzünk ajándékokra, de azért szeretném, ha valamit kapna a család tőlünk. Segítenétek? Esetleg linkelnétek?

Saját készítésű babaholmikba hol, kivel készíttethetem el a bilétát, amin ált-ban a méret, a márkajelzés, anyagösszetétel stb. van feltüntetve?

Egyáltalán mindenképp kötelező ilyet belevarrni, ha forgalmazni szeretném ezeket a holmikat? Tud ebben segíteni valaki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!