Vásárolt már valaki a vaterán saját készítésű badyt?
Sziasztok!
Megkaptad? Neked hogyan tetszik?
Én pamutot kértem, de nem azt kaptam. Pedig a készítő mondta, hogy az.
Olcsónak olcsó, de nem tetszik. Pedig képen szépek.
Minden jót!!!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ti milyen edénykébe teszitek? Pl. ha alma-krumpli pürét csinálok az mehet így együtt a fagyasztóba? Milyen módszerrel melegítitek fel? Köszönöm!
Saját kézzel készített üvegfestményre gondoltam A/4-es méretben. Reich Károly (mesekönyveket illusztrált) egyik rajzát adaptálnám. Kezdjek bele, vagy halva született ötlet? Inkább a snassz, megszokott ajándékot vigyem? (pelus, törlő, anyának csoki)
Két ovis fiammal készíteném, valami egyszerű, ami nem is túl drága alapanyagokból van, és nagyrészét ők is tudják csinálni. Idén nincs pénzünk ajándékokra, de azért szeretném, ha valamit kapna a család tőlünk. Segítenétek? Esetleg linkelnétek?
Egyáltalán mindenképp kötelező ilyet belevarrni, ha forgalmazni szeretném ezeket a holmikat? Tud ebben segíteni valaki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!