Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hányszor hagytátok gyereketeke...

Hányszor hagytátok gyereketeket/gyerekeiteket a kocsiban egyedül, míg "befutottatok" vásárolni az Sparrba és mekkora a/volt gyerek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 20:52
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem hagynám a kocsiban a gyereket, még 5 másodpercre sem. Felelőtlenség.
2013. okt. 19. 20:54
 2/49 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem hagynám ott, amúgy sem hagyom felügyelet nélkül sehol, nem hogy kocsiban. Számomra hihetetlen, hogy valóban van szülő aki a kocsiban hagyja a gyerekét. (még állatot sem hagynék kocsiban)
2013. okt. 19. 20:57
 3/49 anonim ***** válasza:
98%
Még a kutyámat sem hagynám benne, nem hogy a gyereket.
2013. okt. 19. 20:59
 4/49 anonim ***** válasza:
24%
Én 12,5-ször.
2013. okt. 19. 21:01
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még nem hagytam egy vásárlás alkalmával sem magukra a gyerekeimet, felelőtlenségnek tartom. (7 ill. 2,5 évesek)
2013. okt. 19. 21:05
 6/49 anonim ***** válasza:
89%
Eszembe sem jutna. De még kérdés gyanánt sem. Felelőtlen anyának tartom azt aki ilyet tesz.
2013. okt. 19. 21:09
 7/49 sztrecskó ***** válasza:
6%
Sokszor, rájuk zártuk az ajtót, sosem volt belőle semmi baj. Akkor felelőtlenség, ha tudod, hogy veszélyes környéken vagy.
2013. okt. 19. 21:10
 8/49 anonim ***** válasza:
86%
Ja vagy a napsütésben hőbútat kapnak míg vásárolsz a szuper biztonságos környéken.
2013. okt. 19. 21:12
 9/49 anonim ***** válasza:
87%
soha nem hagynám az autóban egyedül.
2013. okt. 19. 21:14
 10/49 anonim ***** válasza:
84%
SOHA!
2013. okt. 19. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Hány éves kortól lehet egyedül utcára engedni egy gyereket? Milyen messzire lehet őket engedni és mennyi ideig?

3 gyerekem van,6 éves lesz,4 éves és 1,5 éves.félre ne ertsetek nem szándékozom mostanában kiengedni őket egyedül,főleg mert városban lakunk és itt úgy látom mintha veszélyesebb lenne mint falun,csak szimplán foglalkoztat ez a néhány kérdés amit írtam.na meg nemsokára...

Ti hány évesen engednétek el lánygyermeketeket nyaralni?

A Balatonra 2 évvel idősebb barátnőéhez, hogy ott is aludna? (Felügyelet lenne)Gyermekem 13 éves.

4 gyerekes anyukák ha a legnagyobb gyerek sem olyan nagy még hogy otthon hagyd egyedül jó szívvel akkor a bevásárlást hogy oldjátok meg?

3 gyereket terveztünk, 4 lett, 3 viszonylag kicsi gyerekkel még bementem a boltba de 4 et egyszerűen már nem tudok kezelni úgy értem a fél boltot elfoglaljuk meg amúgy is figyelni rájuk stb. így nem lehet vásárolni. Nagyszülő nincs akinél otthagyhatok legalább...

Anyukák, akik egyedül nevelnek gyerek (ek) et! Nektek mi segített túlélni, talpra állni?

Minden érdekel, ha van kedvetek felidézni, megosztani. Mi vezetett ide, milyen volt a szétköltözés, az első napok utána, és azóta hogy boldogultok. (Rám is ez vár, azért kíváncsiskodom.)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!