Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi főztök most hétvégén, ami...

Mi főztök most hétvégén, ami mellett nem kell órákat állni és ovis korú gyerek is szereti?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%

Hagymás máj ha szereti rizsával.

Tele van vassal és egészséges!

2016. jún. 25. 06:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Extra gyors nálunk az, hogy veszek grillcsirkét és vajas petrezselymes főtt krumplit csinálok mellé, kicsit sósan. A gyermekem szereti.

Vagy a spagetti sajttal.

Vagy turogomboc.

Most valami zöldségesebb, gyümölcsösebb dolgot akarok, de nekem is nagyon agyalni kell, mi legyen, hogy meg is egye.mert pl joghurttal, turoval sem igen enné a gyümiket :(

2016. jún. 25. 07:36
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
3-as, az én három gyerekem pont a kukoricás barnarizst csirkemellel szereti, a lecsót meg nem :) Ma sárgabarackos gombócot főzök, ez pont kicsit macerás. Holnap borsófőzelék lesz sült tarjával. Ma és holnap paradicsomleves lesz. Hétfőre töltött tököt csinálok nekik (jövő héten nagymamával lesznek itthon).
2016. jún. 25. 07:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Az enyémek a tésztát akkor is megeszik, ha semmi mást nem, úgyhogy ha a bolognai sok idő (én reszelek bele sárga és fehérrépát is mindig), akkor a padlizsános tésztát, vagy a tejszínes lazacos tésztát ajánlom még. Jó minőségű barilla tészta (bavette no.13) vagy ehhez hasonlóval finom és van a sparban pl. a fagyon vadlazac, nem filé, de nagyon könnyű kifilézni min. veszteséggel és kevesebb, mint a fele az ára a pultos tenyésztett lazacénak.

[link]

[link]

2016. jún. 25. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Én most állok neki mindjárt az őszibarack krémlevesnek, nyáron nagyon mennek itthon ezek, gyakorlatilag bármiből, hidegen. Én tudnék mást is enni, de a lányunk melegben csak ilyeneket, estére igényel némileg valami laktatóbbat. :)
2016. jún. 25. 08:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jó ötleteket adtatok! :)
2016. jún. 25. 09:29
 17/20 anonim ***** válasza:
lasagne, gyümölcsleves, rizs sütőben sült hússal
2016. jún. 25. 10:28
 18/20 A kérdező kommentje:

Végül fahéjas sárgadinnyekrémleves lesz, és húsgolyó joghurtos salátával, a kisebbiknek kruplipürével és kukoricával, ő nem szereti a salátát.

Köszi mégegyszer, írhattok még tippeket, gyűjtöm. :)

2016. jún. 25. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Én gyümölcslevest készítettem, rántott csirkemellfilét, rántott karfiolt majonézes kukoricasalátával, franciasalátával és sült burgonyával.
2016. jún. 26. 09:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Tegnap bolonyait csináltam .
2016. jún. 26. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!