Jól csinálom? Mi a véleményetek?
Sziasztok!
A lányom 10 hónapos és szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek arról ahogy táplálom. Jól csinálom? a Védőnéni dicsérget, de szeretném több ember véleményét kikérni.
Reggeli: Anyatej, tea (igényli még szopi után a teát is)
Tízórai: Babapiskóta vagy babakeksz, tea
Ebéd: Főzelék vagy bébidesszert, tea
Uzsonna: Anyatej (szintén igényli szopi után)
Vacsora: Főzelék, tea.
Éjszaka: Egyszer ébred születése óta, anyatej.
Ezenkívül igény szerint ha szomjas, akkor vagy szopi vagy tea. Az elejétől fogva igény szerint etetem és nincs időhöz kötve. 7 és fél hónapig csak anyatejes volt.
Vettem most Milumil Junior 1 gyerekitalt, banán ízűt. Napközben szokott kapni tegnap óta egy keveset abból is. A szükségeshez elég tejem van, csak azért vettem, mert gyerekital van ráírva és gondoltam néha a tea helyett ezt adom.
Köszönöm ha elolvassátok és válaszoltok! Bocsi, hogy hosszúra sikerült. Szép estét!
Nem adnék teát neki. Minek? Junior gyerekital pedig 12 hótól adható tudtommal, ilyenkor tápszer kell még, ha kell.
"A szükségeshez elég tejem van, csak azért vettem, mert gyerekital van ráírva és gondoltam néha a tea helyett ezt adom. " - Hmmm. Nem tenném. Ha van elég tejed, minkr adsz gyerekitalt (tápszer) és miért tea helyett? Eleve tea sem kell.
Főzelék ok, de miért kétszer egy nap? Nem változatos, amit leírtál. Egy 10 hónaposnak szerintem nem csak babakekszre, meg főzelékre, főképp nem taára van szüksége. Ehet már joghurtot, sajtot, tejtermékeket, pékárut, gyümölcs, zöldség. Biztos adod neki, de amit leírtál, az elég egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!