Okos dolog egy hisztis gyereket arcon önteni egy pohár vízzel a felpofozása helyett?
Figyelmeztesd előtte, hogy nyakon öntelek ha nem hagyod abba! Csak ne az arcába, hanem a nyakára, nehogy az legyen, hogy mint írták, nem vesz levegőt.
Mesélte egy terapeuta ismerős, hogy ők csináltak egy nyári tábort, amiben problémás gyerekekkel foglalkoztak. A nő bement egy rejtélyessé díszített házba, és ordított, üvöltött magában. A srác kint volt a gyerekekkel, és egyesével küldte be őket, hogy bármit hallanak, bármit látnak, ne féljenek. Amikor bementek, persze mindenki félt meg ordított, hogy nem akar. Aztán becsukódott mögöttük az ajtó, kicsit ijesztgetve voltak, majd rájöttek hogy jah ez csak a XY néni. XY néni megnyugtatta, hogy igen, csak én vagyok, és azokat a félelmeidet szimbolizálom, amik nem valósak (és amikből fakad a műhiszti). Majd miután megnyugodott a gyerek és bekapcsolódott volna a többiek ijesztegetésébe, arcon öntötte egy pohár vízzel. Hebegtek habogtak a gyerekek, majd közölte velük a nő, hogy hát ez így van az életben is. Nyugodt vagy, élvezed a dolgokat, majd jön valami rossz, ami úgy ér mint egy vödör víz a nyakadba... szóval ennek van szimbolikus jelentése is, nem feltétlen rossz. Csak jól kell használni :)
"az hogy piros lett, nem azt jelenti, hogy anyuka nagyot ütött"
Azért ezen vitatkoznék. Mondom, nekem nincs gyerekem, de ettől még biztos vagyok benne, hogy egy közepes erősségű ütés legalább kell, hogy ott virítsanak az anyuka ujjnyomai.
Szerintem ezt a többi szülő is megerősíti. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!