Nagyon kétségbe vagyok esve, VÁLASZOLNÁTOK?
Lányok, ma vagyok a ciklusom 12.napján. Ma reggel volt inszeminációm. A héten 4 db tüszőm érett szépen, a legnagyobb ma volt 23,5 mm- a többi pedig 17 mm.
A doki megcsináltam az inszemet, de egyik tüsző sem repedt meg.
Nem kaptam tüszőrepesztő szurit, hiába kértem.
Lányok, most mi lesz? Hiába volt az inszem? Nem repedt meg a tüszőm, így nem fogják tudni megtermékenyíteni a kis fickók a petémet :(
Van esély még a babára????
Doki szerinte akár 3 napot is kibírnak odabent és hétfőig tuti meg kell repednie a tüszőmnek.
A másik, hogy semmi ovulációs jel nincs. Az ovu tesz is totál negatív. Vagy inszemnél ez természetes?????
Segítsetek, írjatok, hogy van-e remény még a babára, vagy odavan az egész?????
Nekem inszemmel sikerültek az ikreim.
Én teljesen el vagyok hűlve, hogy miért nem kaptál tüszőrepit. Ilyet még nem is hallottam, hogy iszemnél nem adnak!
Úgy megcsinálni egy inszemet, hogy lehet, nem is lesz tüszőrepi?
A doki vagy nem volt magánál vagy lehet, megvan az oka, csak nem mondta Neked...
Persze ettől függetlenül megrepedhet, csak szerintem nem ez a szokás inszem esetén.
De szorítok!
Hát ez az, én sem hallottam még ilyet. És hidd el, hiába kértem, hogy adjon, totál fel volt háborodva, hogy milyen marhaság, hogy tüszőrepesztőt adnak a többi dokik inszemnél. Nesze nekem, megszívtam :(
Tök felesleges volt az egész :(
Nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen legyek. Mindent megtettem és tessék, ez a vége :(
Figyelj, ne add még fel!!!
Azért várd ki a végét, jó?
És ha valóban nem sikerül, akkor válts orvost ha gyereket szeretnél!
Én is pont arra gondoltam, mint az egyik válaszoló!
Orgazmus!
amúgy meg miért ne lehetne spontán tüszörepedésed? Mindenkinek van! És itt az egész hétvége, hogy a pároddal rágyúrjatok a dologra! Gondolom a dokid nem tiltott el a szextől! Gondolok itt arra, hogy először a párod elégül ki, aztán segít neked! Nagyobb az esély.
Nekem volt 4 inszemem is, egyik sem sikerült. Pedig kaptam tüszörepit. Volt, hogy megrepedt, volt, hogy nem. Aztán letettem a dologról, mert MINDEN értékem jó volt, de mégsem sikerült. Megbeszéltük a dokimmal, hogy laparral szétnéz odabent, nem-e van valami, amit uh-on nem lát és befolyásolja a teherbe esést. Meg kellett várnunk a következő ciklusom. De azt azóta is várjuk :)
33hkm
Gratulálok a babátokhoz, kedves utolsó!
Annyira jó volt olvasni a szavaidat.
Sajnos elég pesszimista lettem, mert peches vagyok általában az életben. DE majd amíg nem jön meg, természetesen bízom a csodában :)
Szijja!Megvolt?Szóval csak nem kaptál tüszőrepesztőt!Ne add fel,lehet,hogy pont ez miatt fog sikerülni!
Drukkolok!
Ne legyél pesszimista!!! Csak pozitívan, és ahogy az előttem válaszolók is írták itt a hétvége segítsetek rá orgazmussal, hidd el az mindenre megoldás kicsit ne azzal foglalkozzatok h mi lehet odabennt hanem szeressétek egymást!
2évet vártunk a babóra és akkor sikerült mikor meg sem fordult a fejemben h sikerülhet...!!!
De arra emlékszem h fenomenális orgazmusaim voltak!!!:)
13hkm.
Szia! Én is nagyon szorítok Nektek!!!! Ha nem repednek meg, az is lehet, hogy hétfőn kapsz. Én ma már nem szexelnék, hogy ha az Uh-n kiderül hogy esetleg akkor kell akciózni, akkor fittek legyenek a fiúk;)
Nekem még nem volt inszemem, de mi is megszenvedünk a babánkért -PCO, IR, rossz spermakép... volt hogy azt hittem nincs is tüszőm, mégis érett és ki is repedt magától. Pedig semmi jele sem volt. Lehet hogy huncutok, és úgy repedeznek hogy ne érezd.:) Ha nem akkor sincs baj, nem véletlenül kell viszamenned hétfőn. Nyilván akkor ad valamit. Addig gondolj arra, hogy sikerül!!!!! Remény mindíg van!!!! Drukkolok!!!!!
A 4 orgazmusos vagyok.:)
Szóval: én sem éreztem, hogy lett volna tüszőrepi, igazából nem is gondoltam rá, annyira a ciklus elején voltunk. Pedig szoktam amúgy érezni hasszúrkát, stb., de akkor semmit. Úgyhogy nyugi. Ez a 4-es szám neked is szerencsés lesz, érzem!!!:)
Írj nekünk mi lesz hétfőn, nagyon szorítok!
Szia Tündérlány! Igen, túléltem az inszemet, tudod mennyire féltem tőle :)
Pénteken levették az anyagot (mert szombaton nincs biológus) és feltették.
De képzeld, csak ma reggelre ment le a hőm 4 tizedet. Tehát ha holnap reggel fent lesz, akkor holnap hajnalban meglesz az ovuláció.
DE cseszhetem már akkor nem????? Hétfő hajnalban ha megreped a tüszőm, akkor már 3 naposak a spermák. Élhetnek még addig??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!