Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon kétségbe vagyok esve,...

Nagyon kétségbe vagyok esve, VÁLASZOLNÁTOK?

Figyelt kérdés

Lányok, ma vagyok a ciklusom 12.napján. Ma reggel volt inszeminációm. A héten 4 db tüszőm érett szépen, a legnagyobb ma volt 23,5 mm- a többi pedig 17 mm.

A doki megcsináltam az inszemet, de egyik tüsző sem repedt meg.

Nem kaptam tüszőrepesztő szurit, hiába kértem.

Lányok, most mi lesz? Hiába volt az inszem? Nem repedt meg a tüszőm, így nem fogják tudni megtermékenyíteni a kis fickók a petémet :(

Van esély még a babára????

Doki szerinte akár 3 napot is kibírnak odabent és hétfőig tuti meg kell repednie a tüszőmnek.

A másik, hogy semmi ovulációs jel nincs. Az ovu tesz is totál negatív. Vagy inszemnél ez természetes?????

Segítsetek, írjatok, hogy van-e remény még a babára, vagy odavan az egész?????

2012. jún. 16. 13:39
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jön be az orgazmus :(

Pedig napi 3-4-et produkálunk, de semmi.

Már annyira fáj, feszít, alig bírom ki. :(

Hívtam a dokit, de azt mondta, nem tud mit csinálni, meg kell várni, amíg reped. Most 4x nagyobb a petefészkem, mint alapesetben :(

2012. jún. 19. 11:41
 32/39 A kérdező kommentje:

Csajok, végre megrepedt a tüszőm. Fél 3 körül. Olyan megkönnyebbülés, húúúúúúúúúúúúúúúúúú

Most már a kiskatonákon a sor :)

2012. jún. 20. 08:10
 33/39 anonim ***** válasza:
Érezted, hogy megrepedt? Vagy honnan tudod ilyen pontosan?
2012. jún. 20. 11:21
 34/39 A kérdező kommentje:

Éreztem. DE basszus, ezt nem hiszem le.

Kezdődik megint. Én azt hittem, ha megrepedt végre, az összes reped. DE ma megint ugyanúgy fáj :(

Megint meg fog repedni egy. Az a baj, hogy a mérettáblázat és az UH azt mutatja, hogy napi 5 mm-t nőnek a tüszők. A tegnapi 27 mm-es ma már 32mm és szerintem az akar most repedni.

DE ha ennyire össze-vissza repednek meg, akkor basszus lehet, hogy egyesével termékenyülnek meg????

Hétfőn kaptam vissza a spermákat, elvileg akkor még ma is élnek, ugye? Meddig képesek megtermékenyíteni a kiszabadult petéimet? Akár még holnap is?????

2012. jún. 20. 11:29
 35/39 anonim ***** válasza:

A 4-es orgazmusos vagyok.:)

Hú, hát én nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, amikor létrejön a megtermékenyítés, akkor a megrepedt tüsző sárgatestté alakul, ami azon nyomban elkezdi termelni a progeszteront, ami elvileg gátolja egy újabb pete érését - 24 órán belül.

De itt a gyak.-on olvastam egyszer egy olyan választ, hogy a kétpetéjű ikrek között többnapos különbség is lehet.

2012. jún. 20. 11:32
 36/39 A kérdező kommentje:

én nem tudom, de már olyan nagyon fáj a petefészkem, hogy ezt nem lehet bírni. Nem vagyok nyávogós, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fog fájni a tüsző.

Tudod, nekem csak 2x2 cm-es a petefészkem és most nagyon nagyra, lúdtojásnyira dagadt a tüszőktől. 4x-esére.

Iszonyatosan fáj. Csak már repedne meg ez is :(

2012. jún. 20. 11:48
 37/39 anonim ***** válasza:

Pontosan így lesznek a kétpetéjű ikrek. Először az egyik, majd a másik reped meg. Természetesen a katonák mindkettőt vagy többet meg tudnak termékenyíteni, ha még életképesek.

ezt találtam: [link]

Itt azt írja, hogy a petevezetékben 48 óráig életképesek.

33hkm

2012. jún. 20. 17:10
 38/39 A kérdező kommentje:

Csajok, tegnap már nem bírtam, annyira fájt. Éreztem, hogy szabadulnak ki a petéim, reped a tüsző. Iszonyat fájt, mert mind közel 4 cm-esre nőtt, nehezen repedt meg.

Visszamentem a dokihoz, és képzeljétek el, mind a 8 tüszőm repedt, tehát 8 petesejtem indult útnak.

A nyálkahártyám 14 mm a 16.napon. Nem túl vastag? Mert mire beágyazódás jön, már több mint 2 cm lesz a nyálkahártya. Az nem túlságosan vastag?

2012. jún. 21. 08:30
 39/39 anonim ***** válasza:
Ja nem vastag ne aggódj!
2012. jún. 21. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!