5hónapos kisfiam mellett terhes lettem de a párom nem akarja a babát mit tennétek?
A párommal megbeszéltük késöbb jöhet a 2dik baba úgy 1.2év múlva de most jött viszont a párom nem akarja azt mondja menjek abortuszra
Persze ezért nem hagyna el és ha ragaszkodom hozzá elfogadja de lelekiismeretfurdálásom van nem szerettem volna ilyen hamar még 1babát de nincs szívem elvetetni vajon jól döntök?
Ha nem 18 éves vagy,akkor ne viselkedj úgy!Igaza volt annak a kommentelőnek,aki kérdezte miért nem védekeztetek. A válaszod:védekeztünk.
Ugyan már! Egy gyerek mellett ,,felnőtt" nő létedre sem tudod hogyan kell úgy védekezni,hogy ne ess teherbe. A párod szintén.
Jöhetnek a gyógyszer mellett estem teherbe kommentek....letojom
Szánalmas vagy anyuka létedre...
Inkább menj abortuszra...jobban jár mindenki
Nem hallottál? El arulom az a 100%os vedelem ha nincs szex
Ha van szex akkor mar meg van az esely ra bioszt nem tanultal?
Es kepzeld fogazmasgatloval amut szoptatas alatt is lehet szedni de ennek ide semmi koze a kerdesem nem ez volt
Felelosegteljes edesanya vagyok igen barmit is tudsz rolam hogy ilyet feltetelezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!