Laparaszkopia utáni kinek hogyan állt be a vérzése? És kinek mikor sikerült a baba?
Az lenne a kérdésem hogy, 07 06-án volt laparom PCOS miatt. Műttétet kővetően 2 nap meg jött a vérzésem, aztán augusztus kimaradt nem volt, majd szeptember 6-án meg jött elég erős vérzésem volt. És most az a gondom hogy már itt van november 17 és még most sem jelentkezet semmi! Terhes nem lehetek szerintem mert nincs semmi féle tünetem! Ha valaki hasonló cipőben járt már kérem írjon!
Nagyon szeretnék már babát :(
A Doki javaslatára voltam hormon vizsgálaton a Tesztoszteronom volt magas a többi értékem Normális.
Februárban kell vissza mennem kontrollra mindenképp meg emlittem neki a clostyt! Egyébkétn Met mellett szedhető a closty?
Engem ugyan nem műtöttek, de szintén PCO és IR-em van. Nekem nagyon sokat segített az is, hogy a diéta+Merckformin 1000 mellé napi 2 tasak Inofolicot is ittam.
Először csak a gyógyszer + diéta volt, a laborleleteim alig változtak. Aztán elkezdtem mellé az Inofolic-ot, és tökéletes lett az inzulinom, és a ciklus második felében már megduplázódott a progeszteronom, ami már mutatta, hogy lett peteérésem is. És ami még nagyon sokat segít: ha van túlsúlyod, próbáld meg leadni és ha hajlamos vagy a stresszelésre próbáld meg kezelni, vagy segítséget kérni hozzá pl. kineziológustól. Ugyanis a stresszhormonok képesek leállítani a peteérést és kedveznek a PCO-nak. Kitartás, és meg lesz az eredménye; hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!