Mit gondoltok az Eliza névről?

válasza:Nekem sokáig volt nr.1 helyen,de a párom leszavazta.
Sajnáltam,mert szerintem gyönyörű,olyan elegáns,nőies,bájos,egy kecses,finom nő is jut az eszembe a név hallatán.De végül mi megtaláltuk az "igazi nevét" a lányunknak :)

válasza:

válasza:Nekem nagyon tetszik! Szép, csajos név! :)
Az én kislányomat Amina Linetta-nak fogjuk hívni.
Bocsi, előbb nem írtam, hogy ezt az elsőtől kérdezem.
Köszi a véleméyneket:)
Jajj, ez az első kiírt kérdésem. Elég béna vagyok a kommentekkel, bocsi.:)
Nagyon szép a kislányod neve, persze mindenkié érdekel, nem csak az első hozzászólóé.:)

válasza:

válasza:Kislányom Eliza, most fél éves. :)
Szóval nekem bejött a név, és a páromnak is ez volt az egyetlen név, amit elfogadott. :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Családom mikor meghallotta a Szofi nevet, rögtön a cigaretta jutott eszükbe illetve az, hogy majd csúfolni fogják,(szopinak)! Mit gondoltok? Van valóságalapja?
Ti adnátok a gyereketeknek ezt a nevet?
Első babánk és kisfiú lesz! Mit szoltok ehhez a névhez?
Párommal most várjuk az első kisbabánkat, és úgy gondoltuk, hogy ha fiúnk lesz, akkor a nagypapáinkról nevezzük el, akiket nagyon szerettünk. ( sajnos már nincsenek velünk.. :( ) A kicsi neve Szabó György Tibor lenne. Nem túl "komoly" név ez egy kisfiúnak? Mi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!