Mit gondoltok erről a névről?
Párommal most várjuk az első kisbabánkat, és úgy gondoltuk, hogy ha fiúnk lesz, akkor a nagypapáinkról nevezzük el, akiket nagyon szerettünk. ( sajnos már nincsenek velünk.. :( )
A kicsi neve Szabó György Tibor lenne.
Nem túl "komoly" név ez egy kisfiúnak?
Mi szeretnénk, ha így hívnánk, viszont Nekem eszembe jutott, milyen lenne később a fiúnknak? Nem csúfolnák e, neki hogy tetszene.. stb.

válasza:Szia! Egy kisfiúnak lehethogy komoly, de a kisfiú előbb-utóbb megnő :-)
Szerintem nyugodtan adjátok neki ezt a nevet!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia! Szerintem sincs baj a nevekkel. Igaz mi felhagytunk a hagyománnyal és kisfiunkat Dominiknak neveztük el, nem úgy, mint az apukáját, nagypapáját, dédpapáját, akik Istvánok.
Viszont barátnőm is a Tibor nevet adta a kisfiának, én csak Tibicinek hívom, éppen ma egy éves!
Semmi baj ezekkel a nevekkel.

válasza:Csatlakozom! Semmi gond nincs ezzel a névvel! És igaz, hogy előbb-utóbb felnő a kisfiú férfivá. De nincs ezen a néven semmi csúfolnivaló, szép magyar név. Előbb csúfolnának egy Kevin nevű fiút (remélem nem bántok meg senkit ezzel!!!! Kevin-Barbi...)
És nagyon szép gesztus hogy a nagypapáitokról nevezitek el!
Sok boldogságot Nektek!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Családom mikor meghallotta a Szofi nevet, rögtön a cigaretta jutott eszükbe illetve az, hogy majd csúfolni fogják,(szopinak)! Mit gondoltok? Van valóságalapja?
27. hétben vagyok és teljesen tanácstalan, hogy mi legyen a kislányunk neve. A férjemnek az Eliza név tetszik, de valahogy én még nem barátkoztam meg vele. Várom "az igen, ez az a név" érzést, de nem jön.:(
Ti adnátok a gyereketeknek ezt a nevet?
Első babánk és kisfiú lesz! Mit szoltok ehhez a névhez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!