Mit gondoltok a Szofi névről?

válasza:így fogod anyakönyvezni is? vagy Szófiának? nekem csak az a gondom vele,hogy olyan mintha a Zsófiát pöszén mondanák.
de amúgy van Szofi ismerősöm is,és nem csúfolják őket..

válasza:

válasza:Hááát.....
Nekem is rögtön a cigi jut az eszembe,én is szívtam(már nem cigizem).
Az ismeretségemben van egy kislány akit így hívnak,de nekem nem tetszik ez a név!

válasza:

válasza:

válasza:nekem a legjobb barátnőm Szófia-Szofi. szerintem szép név, én is gondolkozom rajta, még nem derült ki a babám neme.
soha nem jutott eszembe a cigi...:)
ismerem már 13éve s soha senki nem csufolta.ennyi erővel kb minden nevet lehet csufolni...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
27. hétben vagyok és teljesen tanácstalan, hogy mi legyen a kislányunk neve. A férjemnek az Eliza név tetszik, de valahogy én még nem barátkoztam meg vele. Várom "az igen, ez az a név" érzést, de nem jön.:(
Ti adnátok a gyereketeknek ezt a nevet?
Első babánk és kisfiú lesz! Mit szoltok ehhez a névhez?
Párommal most várjuk az első kisbabánkat, és úgy gondoltuk, hogy ha fiúnk lesz, akkor a nagypapáinkról nevezzük el, akiket nagyon szerettünk. ( sajnos már nincsenek velünk.. :( ) A kicsi neve Szabó György Tibor lenne. Nem túl "komoly" név ez egy kisfiúnak? Mi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!