Volt valaki ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Enyhe barnazassal tegnap este bent fogtak a korhazban. Vettek vért is, majd uhn is megnéztek. 11mm petezsák embrióval. Ma ismét vettek vért a hcg növekedett. Uhn csak a 11mm petezsákot látták. Hétfőn ismét vérvétel és uh kontrol.2014. máj. 9. 20:08
1/5 A kérdező kommentje:
5 hetes 6 napos vagyok ma. Barnázás azóta nincs.
2014. máj. 9. 20:12
2/5 anonim válasza:
Én veszélyeztetett terhességgel sokáig voltam kórházban. Körülöttem folyamatosan jöttek-mentek az ilyen anyukák. Pár napig a biztonság kedvéért bent tartották őket, ezalatt megszűnt a vérzés és mehettek haza. Rendszerint magnéziumot kaptak.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is kapok magnéziumot és duphastont. Csak félek, mert decemberben volt egy vetélésem és nem akarom ezt a picit sem elveszíteni. Nagyon várjuk :-)
2014. máj. 9. 20:18
4/5 anonim válasza:
Sajnálom a vetélésed, de az egy másik gyerek volt. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy ezzel is úgy járj. Tudom, hogy ilyenkor nagyobb az aggodalom, de a legjobb, ha megpróbálsz lazítani. Beszélj a babához, simogasd és minden rendben lesz.
5/5 anonim válasza:
Engem meg hazaküldtek mikor ömlött belőlem a vér,ünnepnap olt épp.
Nagyon nagyon sok sikert a oicihez,és ird meg mi lett:)
szurkolok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!