Mindenkinél heteket tölt vmelyik nagyszülő szülés után?
Nekem jönni fog anyukám az első 3-4 hétre, és itt is alszik, 70 kmre laknak. Hétvégén haza fog menni, akkor leszünk hármasban.
Majd meglátjuk hogy bírjuk.
Párom csak utána tud majd szabira jönni.
Én bízom benne hogy a házimunkát megcsinálja majd helyettem és ha kell a picit dajkálja, hogy tudjak pihenni.
Nekünk az elsőnél anyum itt aludt egy hétig, ezen kivül anyós, nővérem néha főzött, segítettek ebben abban.
Második lányomnál már nem így volt. Párom sem tudott szabit kivenni, anyum pedig csak napközben nézett be hozzánk, ő is dolgozott, de szerencsére nem voltam olyan állapotban mint elsőnél. Miután hazahoztuk a második babát, már másnap tudtam főzni, mosni takarítani.
Első pillanattól egyedül voltam a babával, nekem ez volt a "normális" és megszokott. Nem érzem, hogy bármiből kimaradtam, mert nem jöttek segíteni. Inkább jó, hogy így volt, mert a picurral sokkal hamarabb "összeszoktunk" :)
Másodikkal sem kívánom senkitől, hogy segítsen, jobban szeretnék egyedül lenni velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!