Most 26. -án lesz a forgalmi vizsgám autóból, tudtok tanácsot adni?
Azt tudom, hogy ki kell öltözni
Vannak még ilyen dolgok amitől a vizsgabiztos elnézőbb lehet?
De ezt mondtam, ne siess, inkább add meg mindenkinek az elsőbbséget te addig vársz... Ha vártál volna, akkor most nem megbuksz, hanem megszólal a vizsgabiztos, hogy meddig várunk még itt... elmondod neki, hogy kiakarom engedni a szembelévő autóst... megérti. Én az első vizsgámon a telepről való kihajtásnál kb. 2 percet álltam, mert megvártam a legbiztonságosabb helyzetet és nem szólt a biztos. Pedig ott már tényleg feltűnően sokat húztam az időt. A másik meg, hogy miközben vizsgázol, be vagy zsongva és nincs időérzéked, lehet hogy a te fejedben az 1perc az 2perc vagy 2mp, érted...
Jogos volt a bukás, de ne aggódj... Úgy tudod a legjobban nyugtatni magad, hogy arra gondolsz, hogy azért buktál meg, mert nem adtál kenőpénzt és ezért így akarják behajtani rajtad a lovettát.... Végül is simán lehet valóság alapja..
21-es
Igen most tanultam ebből, 12.-én türelmesebb leszem
22-es
Neked most rajzoljam le? Teljesen félreérted amit írok
Nem ertem mit nem lehet ezen erteni...
Keresztezodes... kerdezo kolegga balra akar kanyarodni (nagy ivben)... szembejovo jobbra akar kanyarodni (kis ivben) aki gyalogosokat enged at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!