Ejszakai vezetes, szerintetek birhato ez igy?
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy holnap ejjel 3 kor indulok es 11-12 korul leszek a celallomason. Ez lesz az egyik leghosszabb vezetesem (bar volt mar egy ket hosszu) a gond abban van, hogy nemigazan tudok elotte aludni. Idohiany illetve amugy sem tudnek a izgulas miatt (izgulo tipus vagyok). Szerintetek ez birhato par szunettel termeszetesen kozben ha egesz ejjel nem alszom csak majd ott? Koszi mindenkinek!2020. júl. 16. 20:30
1/15 anonim 

válasza:

Alvás nélkül nem lesz fasza. Ha előtte kualszod magad, akkor nincs gond
2/15 anonim 

válasza:

Alvás nélkül húzós. Valami koffeines dolog legyen nálad, illetve rágózz. Az tud segíteni hogy ne álmosodj el
3/15 anonim 

válasza:

pedig kellene mert nem fogod bírni, legalább pár órát. Illetve érdemes megállni 2-3x legalább.
4/15 anonim 

válasza:

30 órás ébrenlétre kevés lesz a koffein. Aludni kell, nincs mese.
5/15 anonim 

válasza:

A kávé még rosszabb mert egy kicsit feldob, aztán meg hirtelen zuhanás van.
6/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat megprobalok elotte aludni de eleve sajnos nemlesz sok idom szoval max 1-2 ora lehet belole ha eltudok majd aludni. Nagyon szepen koszi megegyszer. A pihenok szoktak azert segiteni? Ugyertem ha 2 orankent mondjuk megallok egy benzinkuton kicsit kitornazni magam?
2020. júl. 16. 20:48
7/15 anonim 

válasza:

Minimálisan segít. Ha fáradt vagy, egy pihenőtől nem leszel sokkal frissebb
8/15 anonim 

válasza:

Mekkora táv ez? 5-600 km?
Nálam pont rosszabb ha alszok előtte :) de én ehhez vagyok szokva.
Jobban bírom ha nem alszok és pár energiaital mellett elvezetgetek éjjel.
A pihenők segítenek igen.
A hűs levegő is segít menet közben....
Én mindig magamban beszélek közben így mindig jár az agyam és nem lankad a figyelmem :D
9/15 anonim 

válasza:

Elég veszélyes ez így. Az autóklímát állítsd úgy, hogy kicsit hűvös legyen, óránként, max két óránként álljál meg és mozogj kicsit, az autóban legyen víz, energiaital és szőlő cukor
10/15 A kérdező kommentje:
650km a tav, illetve enis arra gondoltam, hogy nem e lesz csak rosszabb ha alszom elotte egy orat mivel kabultan fogok felkelni csak. Kaverol par honapja leszoktam szoval energiaitalnak szerintem lesz hatasa mivel nem iszom koffeint:D vagyis remenykedem benne. Egyebkent nem vagyok hajlamos elaludni autoban se buszban/repulon ha ejjel kell menni szoval remelem minden okes lesz:) koszonom mindenkinek. Nem egyedul utazom halaegnek szoval lesz tarsasag is
2020. júl. 16. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!