Porsche vagy Ferrari?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem?2021. jún. 25. 14:34
11/22 A kérdező kommentje:
Oké. Találtam egy jó játékot. Akkor a Porschèt veszem meg.
2021. jún. 26. 14:25
12/22 anonim válasza:
Miért lenne ronda a Porsche? Elégedett Porsche tulajdonos vagyok, 911 Carrerám van (997 facelift) gyönyörű és műszakilag is egy remekmű. Sorban ez az 5. autóm a márkából. Nyilván emocionális szempontok jobban érvényesülnek, mint a gazdaságiak egy sportautó választásánál, de ettől függetlenül a Porsche sokkal élhetőbb, költségkímélőbb, mint egy Ferrari. Haverom a töredéke kilométert teszi a Ferrarijába, mint én a Porschémba és ő a sokszorosát költi szervizköltségre.
13/22 anonim válasza:
Én meg most vettem a hetedik RR-omat, nehogy már ne elgyen a hét minden napjára egy, ja hogy kutyát nem érdekli, sebaj azért leírtam netre, tudod, itt mindenki őszinte és senki sem próbál dicsekedni :D
14/22 anonim válasza:
Na, persze. Bilibe lóg a kezed, kib@szott gyerekes vagy. 😂😂
15/22 anonim válasza:
#14-sajnos ezt benézted és melléfogtál. Ha küldesz egy mailcímet, szívesen átküldöm a nevemre szóló forgalmi engedély képét.
16/22 anonim válasza:
Milyen forgalmit photoshoppoljak?
Ülj be az egyik porscheba és egy cetlire írd rá, hogy gyakori2023, kézírással.
Ezt tedd a kormánykerék elé, úgy hogy látszódjon a porsche embléma.
Így semmi személyes adatod nem látjuk, de bizonyíthatod....
17/22 anonim válasza:
Sőt, a képet még ide is belinkelheted, hisz nincs rajta személyes adat, várjuk nagyon. :)
( Azért EXIF adatok valami csoda folytán ne tűnjenek el belőle, vagy legyen benne a szerkesztés dátuma. :) )
18/22 anonim válasza:
Ha van töke az illetőnek, felveszi privát a kapcsolatot. Ha nem teszi meg, én röhögök rajta.
19/22 anonim válasza:
Eddig mi röhögünk rajtad, ha nem tudsz ennyit megcsinálni, hogy dobsz róla egy ilyen képet fel, az is egy válasz és egyben beégés. De erre én több szót nem fogok vesztegetni míg nem jön a kép ( Tudom tudom jön majd válaszként hogy hát de mit érdekel engem hogy mit gondolok róla hogy van kép vagy sem, de nem is én állítottam amit. :D )
20/22 anonim válasza:
Üdv Mindenkinek! Látom ezt a furcsa párbeszédet és felmerült bennem egy kérdés: miért gondolja sok gyk felhasználó, hogy csak nincstelen senkik látogatják az oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!