Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek is kamutermékek?

Ezek is kamutermékek?

Figyelt kérdés
Az 5 legjobb karcolás-eltávolító (autófényezésről): [link]

tegnapelőtt 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Már a domaintől kinyílik a bicska az ember zsebében. Nincs az az isten, hogy egy ilyenre rákattintsak...
tegnapelőtt 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az hát. Karcokat nem lehet csak úgy eltüntetni egy "ronggyal".

Fontos megjegyezni azt is, hogy amikor egy terméket a "nanotechnológia" szóval reklámoznak, akkor biztos lehetsz benne, hogy kamu. Ez a reklámbiznisz azon szava, amit a paraszt nem ért, de hallotta már és az ostoba agyában ilyen mitikus kép alakult ki róla, ezek az ilyen ostoba emberekre utaznak. Ugyanaz, mint a tudományos témakörökben a "kvantum". Jól hangzik, tudományosan hangzik, komolyan hangzik, az ostoba ember elhiszi.

Az is sokatmondó, ha rákeresel a legjobbnak ítéltre. A videós ajánlásoknál a 4-ből 3 ugyanaz, egy nyilvánvalóan fizetett hirdetés, ugyanaz a kamu reklámprofil által feltöltve újra és újra. [link]

Az AI válasz is jól kezdődik: "Reviews and scam investigations on Trustpilot suggest that the results shown in advertisements are heavily exaggerated. The cloth cannot magically fix deep scratches or dents."

Ez max arra jó, ha a karc nagyon kicsi és nem ütötte meg a fémet, azaz csak a fényezés sérült. De akkor sem javít, hanem nemes egyszerűséggel ledörzsöli a festéket, elvégre ha nincs festék, akkor nem lehet sérült...

Ha már a fém is sérült, az ellen egy fiszfasz rongy semmit sem tesz.

tegnapelőtt 17:24
 3/4 krwkco ***** válasza:
100%

A videókon a károsodások jól láthatóan nem karcok.

Azt talán rá lehet fogni némelyikre, hogy a másik autóról rákenődött festék. De a valóságban azt sem lehet egy rongytörléssel eltüntetni.

Szerintem ezek a felületek vízfestékkel vannak preparálva.

tegnapelőtt 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A felület csak egy digitálisan ráfirkált nagyon jól kinéző karc és maga a letörlés is kb olyan mint ha jobb fajta képszerkesztővel leradíroznám a karcos réteget az eredeti képről, ez kb ez amit látni benne.

Másrészt ilyen karc eltávolító szerek közül az összes kamu. Ilyen nincs.

Hajszál karcokat polírozással ha nem olyan mély hogy már az alap, esetleg a fém vagy műanyag látszik azt még úgy ahogy el lehet "tüntetni" de az sem az igazi.

Ezek a fajta csodaszerek arra jók hogy maga a felület szép tiszta legyen mert oké aláírom hogy vannak szennyeződések amiket baromi nehéz lemosni és arra még ezek talán jók, de csak talán.

Tipikus gagyi kamu termék közepesen gagyi túltolt marketinggel fűszerezve.

tegnapelőtt 19:18

További kérdések:

Mi a véleményetek a Mercedes CLA-ban található, 1,3-as, 136 LE motorokról? Ha jól tudom ez a Renault-val közös fejlesztés.

Nézegettem 2020 utáni Mercedest, A osztályt, vagy CLA-t, mindenképp benzinest szeretnék, ezekben ez az 1.3, 136 LE motor van. Nem sok infót találtam róla, a dízelről írnak csak mindenhol. Milyen motorok ezek? Meg szabad venni? Nagy szervizigénye van?

2020 Kia Proceed 1.4 T-GDI jó választásnak minősül? Mik a tapasztalatok?

7 fokozatú automata verzió, GT Line felszereltség van tervben. Vegyes használatra kéne. Gyakran szoktam pályázni, de van, hogy városon keresztül megyek. Motort nem ismerem, váltóról hallottam hideget, meleget. Előre is köszi!

26 fő út Sajóbábonyi elág ?

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át...

Milyen az amikor kamionstopp van?

Hallottam ilyet, de még sosem láttam hogy a kamionoknak a közlekedést megtiltották volna (vagy bármit is jelensen ez). Gondolom, hogy az éjszakai időszakra van, de nem, akkor is mennek. Nappal is, mindig. Akkor mi is ez a kamionstopp? Vagy van egyáltalán ilyen? Mert én...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!