Elektromos ablak el romlott lent maradt a üveg nem jön fel. Meg nézte egy ismerősöm és valami bowden nem jó hiába húzom fel a motor engedné de nem húzza fel a ablakot. Egy új munka díjjal mennyibe kerülne? Ford Mondeo 2004.

válasza:Melyik ablak?
Új 20-50.000 első abl.
Bontott passz
Meló 15.000

válasza:Általában a motor fárad el
Néha felhúzza néha nem.

válasza:További kérdések:
Nézegettem 2020 utáni Mercedest, A osztályt, vagy CLA-t, mindenképp benzinest szeretnék, ezekben ez az 1.3, 136 LE motor van. Nem sok infót találtam róla, a dízelről írnak csak mindenhol. Milyen motorok ezek? Meg szabad venni? Nagy szervizigénye van?
Használjátok?
7 fokozatú automata verzió, GT Line felszereltség van tervben. Vegyes használatra kéne. Gyakran szoktam pályázni, de van, hogy városon keresztül megyek. Motort nem ismerem, váltóról hallottam hideget, meleget. Előre is köszi!
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ,Sajószentpéter felől mentem Miskolcra a Sajóbábony és Sajóecseg nél át mentem a piros lámpán most történt meg elöször amugy mindig be tartom a szabályt minden hol az lenne a kérdésem hogy ott a kamera csinált e képet arról hogy át...
Hallottam ilyet, de még sosem láttam hogy a kamionoknak a közlekedést megtiltották volna (vagy bármit is jelensen ez). Gondolom, hogy az éjszakai időszakra van, de nem, akkor is mennek. Nappal is, mindig. Akkor mi is ez a kamionstopp? Vagy van egyáltalán ilyen? Mert én...
Tehát itt: Azért, mert már nem rendelhető?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!