Elsősorban soproni segítségét várom, de aki tudja kérem írjon. Parkolás?
Kapcsolódó kérdések:
A következő dolgok érdekelnének elsősorban: 23-án csütörtök hajnal 2-kor szeretnénk indulni Budapestről Szlovénián át Horvátországba. 1. Schengen miatt , ha jól tudom nincs határellenőrzés a magyar-szlovén határon, ugye? 2. Tornyiszentmiklósnál át tudunk menni 6 óra...
Soha nem voltam középpontban, sokáig voltam egyedül. Nem szerettem valami miatt közösségbe lenni. Kevés barátom van, de ő velük tartós a kapcsolatom. Nem járok bulizni, sokszor egyedül sétálok. 20 éves voltam mikor az első barátomat megismertem, de ő vagány csávó volt,...
Ill. mi az ami feldob és azt mondjátok, hogy egyszerűen nem tudjátok őt megunni? És a másik, mennyire szeretitek ill. igénylitek azt, hogy a barátnőtök mindig kimutassa a rajongását irántatok? persze nem arra kell gondolni, hogy idegesítően mindig, csak, annyira, hogy...
Nyáron kolit kell választanom (egyetem). Kisvárosból költözöm fel Budapestre, és amitől nagyon félek, az a közbiztonság, hadd ne írjam ki, melyik népcsoport miatt. Nem szeretnék olyan koliba menni, ami veszélyes környék, mert szeretnék majd dolgozni, bulizni suli...
És ha igen, akkor mennyibe kerül 1 napra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!