A robogó karbiján ha állítgatom az alapjárati csavart, lehet valami baja? Mi az optimális beállítás?

válasza:

válasza:Az optimális beállítás:
Bemelegedett, járó motornál és felkapcsolt világítás mellett kezdj el alapjáratot állítani. Ezt fülre kell megcsinálni, olyan alacsony legyen, hogy szinte számolni tudd a robbanásokat, de még ne álljon le a motor. Felrakod sztenderre, miközben jár a motor, majd fogsz egy csavarhúzót és elkezded kifelé tekerni (vagy amerre kell. Kifelé csökken az alapjárat, befelé növekszik)
helló nekem is ilyen robogóm van és nem tudom beállítani az alapjáratot csak alapjárati csavar van rajta levegő nincs
tudnátok segíteni

válasza:Kapcsolódó kérdések:
50 ccm, Suzuki Sepia ZZ. Ha feltekerem a csavart, jobban pörög, ha le, lassabban.
és vadonat új a henger ilyen sutykoló hang jön a hengerből azért mert most kopnak ösze benne az alkatrészek a henger. Győrű, dugatyú?
Vettem egy "leharcolt" 3 sebességes Simson S51-est, amin a vásárláskor csak az 1-es, és 2-es fokozatok működtek, a 3. nem. Majd gondolt egyet, és eltünt az 1-es is, de nagyon nagyon ritkán előjött a 3. seb. Most ott tart, hogy 2-es az állandóan van, de az 1-es, csak...
olyan problémám van, hogy meleg motornál beállítom szépen az alapjáratot szépen jár de ha oda húzom neki a gázt és vissza engedem akkor nem áll vissza alapjáratra hanem magasabb fordulatszámon marad, a gáz vissza engedése után. Mi lehet a probláma?
Amerigo bolivar (2006) tipusú robogónál, hogyan kell a gyújtást beállítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!