Mit érdemes cseréltetni: csak vezérműszíjat vagy feszítőgörgőt, feszítőkart, vezetőgörgőt is?
Használt Alfa 156 1.9jtd vétele után. 220ezer km van benne osztrák kocsi. 2000-es évjárat.
Gondolom vízpumpát is kéne.
Kb mennyi a szerelési költség?

válasza:

válasza:Szíj + görgőket csak egyben szokás cserélni. Vízpumpával szoktak játszadozni de szerintem nem érdemes!
Én mindent kidobattam egyszerre, azóta nyugodtság van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Most akarok majd jogsit csinálni mwg motort is venni. Nem műhelyt akarok nyitni ahol egész nap bütykölök, hanem egy pár szerszámot beszereznu, amivel vészhelyzet esetén könnyeb dolgokat magam is megcsinálhatok.
Citroen 2Cv-re gondolok.
Nyáron, vagy jövő tanév eleje felé szeretnék venni egy BMW E46-ot, vagy a 316 vagy a 318-as modellt. Részletfizetésre szeretném venni, mit ajánlotok ilyen téren? Jövő tanévtől kinti gyakorlaton leszek, amiből tudnék havi 20ezret fizetni, de emellett ha arról lenne szó,...
Amikor tele lesz a tank, kiakad a pisztoly. Akit csak ismerek, haver, anyám, apám, tesóm, rokon, ilyenkor kiszedik a pisztolyt, és még engednek rá nagyon lassan, centiként. Most mennyit lehet még rátölteni? Illetve érdemes-e? Az a pár deci már nem fog számítani nem?
Ritkán megyek hosszabb távra de az is csak 50 km.
A 145, 146, 147 és 156-osokat néztem eddig, de nemigen jutok dűlőre. Ti melyiket javasolnátok napi használatra? Melyik motorral? 1.6, 1.8, 2.0? Dízel vagy benzin? Melyik mennyit eszik városi és országúti vegyes használat esetén? 7-8l körül van olyan, ami megáll?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!