Simson s51b gyorsan villog az irányjelző lehet rajta valahogy állítani?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
a Simsonon az irányjelző kapcsoló nagyon gyakran, szinte mindig egyszerre mind a négy irányjelzőt felkapcsolja, azonban nagyon ritkán helyesen működik, de egyre gyakrabban rossz, ilyenkor észrevettem, hogy az akkumlátor negatív kivezetése felmelegszik, mi lehet a gond?
Van egy Beta RR50 Enduro nevezetű cross motorom és indext szeretnék rá. találtam egy stabil 12v- os kivezetést a motoron és ami nekem van index relé rákötöttem és nem akar működni vele, vagy folyamatosan világít az izzó vele vagy recseg a relé de nem világít a lámpa....
Skoda Octavia 1. évjárat: 2001 és Skoda Fabia 1. évjárat: 2000 autókhoz kellene infó. - Hol találok az Interneten kapcsolási rajzot? - Esetleg tudja-e valaki, hogy a kocsiban milyen színű vezetékek és hol érintettek a vonóhorog visszajelző és a horog csatlakozó...
Nos, 12V-os rendszer. Bekötöttem mind a négy indexet, relét, mindent. De nem akart működni, csak simán világít folyamatosan. Az akkum kuka, zárlatos lehet, töltés után pár nappal lemerül. Terhelés mellett kb. 5-6V-ot mértem, emiatt (alacsony feszültség) nem működhet?
Kicsit régebbi eset. Vezetni tanulok. Oktatómmal egy jobbos kereszteződéshez érkeztünk. Balról senki, jobbról egy kocsi. Megállok, ő is megáll és villant nekem. Látom, hogy mögötte jön egy másik kicsit egyenletes sebességgel, valahol éreztem, hogy nem szándékozik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!