Önindító probléma? Segítséget kérek.
Van egy Mitsubishi targoncánk indításkor ráadom a gyújtást,izzít,utána amikor indítani akarok akkor az önindító kattan egyet és semmi nem történik.
Van amikor gondol egyet és mégis indít vagy amikor elkezdem az akku saruját mozgatni akkor is néha indít.
A saruk amúgy meg vannak húzva és az akksi is pár hónapos.
Mi lehet a probléma? Megoldás?

válasza:

válasza:

válasza:Nem a bendix nem húz be,hanem a behúzótekercs...
Kalapáccsal kocogtasd meg indítás előtt,és működni fog.

válasza:Behúzómágnes, vagy csak a csúszósaru oxidálódott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Azt írja ki, hogy "probléma az oldal megjelenítése közben". Két nappal ezelőtt még működött és most nem tudom mi történt vele. Előre köszönöm a segítséget!
A problémám olyan jellegű volna, hogy a kormány kicsit jobbra van elfordulva mikor az autó egyenesen áll. Márka szervízbe vigyem, vagy egy rendes szerelő is megjavítja nekem kellően? Illetve mennyire lenne drága be állitatni a futóművet? Illetve olyan problémám is...
Trafó,gyújtás elosztó,gyújtókábelok,gyertyák,benzin szűrő kicserélve.Pillangó szelep kitakarítva.Injektor tisztító van a benzinben és még is elő jön a hiba.
Quadom nemindul. Gyertyát megpucoltam, aksit feltöltöttem tudni illwk már fél éve nemvolt beindítva... Valaki tudna segíteni h mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!