Láttátok a Pilisi balesetet? Frontális ütközés, nem értem, hogy ilyenkor miért nem csupa vér minden? Több hasonló balesetet is láttam már, és szintén ugyanez volt a helyzet, semmi vér. Nem rossz indulatból kérdezem, csak ez nekem furcsa. Kép lent.
ezt összepréselték rendesen.nem láttam a balesetet szerencsére.
kigyulladt az autó kifolyt mindenféle folyadék,a tűzoltók oltották a tüzet,felhígult a vér.
A 206-ost (ha jól láttam a roncsból, bár amikor délután eljöttünk mellette, nem lehetett kivenni a típust), a teherautó kerekei alól szedték ki, a sofőr nem biztos, hogy vérzett, elég lehetett neki pl., hogyha az összepréselt mellkasa miatt megfulladt.
Van némi vidó is, amin látszik, hogy esélye se volt:
Köszi a válaszokat!
Ez elég rettenetes volt. A tűzoltók munkája nagyon dicséretes, nem lehet könnyű nekik se ilyeneket látni.
Ha nincs vér,az azt jelenti hogy azonnal elhalálozott az illető.
Ha viszont szerencsétlen még élt volna pár percig,akkor fröcskölt volna össze mindent..
#szántóvető:
Nekem csak tippem van:
Piliscsaba után van egy jó kis emelkedő ahol van kapaszkodósáv, és ott meg lehet előzni pár teherautót az addigi 50-60-as tökölés után. Itt sokan elkezdik nyomni mint a barom. Aztán elfogy a sáv és jön a lejtő egy bal kanyarral. Itt szokták törni az autókat, nem véletlenül van kitáblázva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!