Jehova Tanúi ti tudtatok erről a felvételről, és mi a véleményetek róla?
Kizárt dolog, mert ilyet semelyik összejövetelen nem mondtak, és nem is írtak. ellenben tudnánk róla.
Tudunk 1975-ről de az nem arról szól amit itt beakarnak mesélni, kitudja hogy lett összeollózva a felvétel.
A cikk arról szólt hogy Kb akkor 6000 éves az élet a földön így már a szám sem stimmel, mert a felvételen 7000-ről beszél, ami kizárt, mert Izraelben is 5770-et írnak Kb.
How Arrow semmi gond, csak nyugodtan! :)
Én is olyan türelmetlen vagyok mint ti mert én is szeretném tudni, hogy mi a véleményük.
Habár igazatok van nem biztos,hogy megnézik.
De tudtommal living vitness töbször is nézet meg videókat mert ezt figyeltem meg más kérdéseknél.
Pl. nem is olyan rég volt egy kérdés egy videó linkkel és válaszolt rá valami "fitness" dologról volt szó, vagyis megnézte a videót.
Lehet,hogy megnézik csak mint ahogy mondja Vidiripi is nem fognak és nem tudnak szembesülni az igazságal.
"össze ollózva a felvétel"
Na erről beszéltem...
"Kizárt dolog, mert ilyet semelyik összejövetelen nem mondtak, és nem is írtak. ellenben tudnánk róla."
Éppen ez az, Living Witness! Neked nem gyanús, hogy mennyi mindent elhallgat előled a saját szervezeted, ami állítólag az igazságot hirdeti?
Vidiripi
living witness!
Hány évtized kellett ehhez mire ezt elismerték?
Hány évtized kellett hozzá, hogy tudjatok róla?
"Kizárt dolog, mert ilyet semelyik összejövetelen nem mondtak, és nem is írtak. ellenben tudnánk róla."
S még egy kérdés!
"Tudunk 1975-ről de az nem arról szól amit itt beakarnak mesélni, kitudja hogy lett összeollózva a felvétel."
Honnét tudsz 1975-ről? Mert hogy egyetlen kiadványba sem tesznek róla említést sőt a honlapon sem található semmi ezzel kapcsolatosan!
"Honnét tudsz 75'-ről,
Mert olvastam, hiszen élnek még olyan testvérek akik akkor már szolgáltak.
Én akkor még iskolás gyermek voltam, és a szüleim nem voltak tanúk, Nem is hallottam a Tanúkról, ami nem véletlen mert tiltva voltak
Sőt, a Tanúk tanulnak azokról is, tájékoztatva vannak, amik régen történtek. A legutóbbi olvasmányban is őszintén írtak arról, hogy hogyan értettek meg egy írás szöveget, amit korábban másként gondoltak.
Mivel egy prófécia akkor lesz érthető, ha már teljesedik, vagy beteljesedett. A Tanítványok is szerették volna tudni mikor mi lesz, Jézus pedig azt mondta, hogy nem az Ő dolguk, Ők törődjenek azokkal, amik az Ő idejükre tartozik.
Péter apostolnak mikor Jézus elmondta milyen halállal kell meghalnia, akkor Péter kíváncsi volt János halálára.
Jézus azt mondta neki: Mi közöd hozzá, ha azt akarom hogy örökké éljen, míg vissza nem jövök?
(János 21:18, 19) 18 Bizony, bizony mondom neked, hogy amikor fiatalabb voltál, magad övezted fel magadat, és arra jártál, amerre akartál; ám amikor megöregszel, kinyújtod a kezedet, és más övez fel téged, és oda visz, ahová nem kívánod.” 19 Ezt azért mondta, hogy jelezze, milyen halállal fogja megdicsőíteni az Istent.. . .
(János 21:20) 20 Péter, ahogy hátrafordult, látta, hogy követi az a tanítvány, akit Jézus szeretett, . . .
(János 21:22, 23) 22 Jézus így szólt hozzá: „Ha az az akaratom, hogy megmaradjon, míg el nem jövök, mit törődsz azzal? Te állandóan kövess engem.” 23 Ezért a testvérek között elterjedt az a beszéd, hogy az a tanítvány nem fog meghalni. Jézus azonban nem azt mondta neki, hogy nem fog meghalni, hanem ezt: „Ha az az akaratom, hogy megmaradjon, míg el nem jövök, mit törődsz azzal?”
"Mert olvastam, hiszen élnek még olyan testvérek akik akkor már szolgáltak.
Én akkor még iskolás gyermek voltam, és a szüleim nem voltak tanúk, Nem is hallottam a Tanúkról, ami nem véletlen mert tiltva voltak"
Szóval nem is hallottál róla a maga idejében, de utólag meg bármit elhiszel amit láttatni akarnak veled, és inkább letagadod amit takargatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!