Ezt a ruhát körülbelül mennyiért tudnám megvarratni? Szerintetek szép? +1 kérdés: fehér+bordó dekor nem nagyon kihasznált már?
mekkora a max méret, amin jól állna? most 44es vagyok, addigra szeretnék 38as lenni, de biztos, ami biztos:)
+1: páromnak a sötétbordó-fehér dekor tetszik, de szinte mindenhol azt használnak...nem sok mindenbe szól bele, szeretném olyanra, amilyen neki tetszik, de nem túl elcsépelt? mutattok jó dekorokat ezekből a színekből?
köszi!

válasza:

válasza:

válasza:A felső része nagyon tetszik. Az alsó nem egészen az én stílusom (nekem az organza szoknyarész tetszik inkább). Összességében nagyon szép.
Nem igaz, hogy csak sovány nőkön áll jól! Ez a nőies alakú nőknek áll jól, akiknek láthatóna vékonyabb a derekuk, mint a csípő és mellbőségük. A felső pont hogy szép dekoltázst ad annak, akinek nem csak két gomb van a cicije helyén. Még ha a 38-as méret nem is sikerül, kedves Kérdező, de még 40- esen, 42-esen is szép leszel benne, ha nőies az alakod.

válasza:1 év sok idő, akár meg is lehet. A 38-as vékony méret, ha arányos vagy, és magas, akár a 40, talán 42-es méret is mutatós lehet.
Próbálj meg néhány hasonló fazont most, hogy lásd, mégis hogyan állna. Az nem kerül semmibe.
Üdv!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Perzse csak akkor kérném meg őket rá ha olcsóbb mivel nem állunk jól anyagilag...anyával és apával élek.. kicsit egészségesebben szeretnék étkezni, de arra nincs pénzünk hogy nekem külön kenyér..
Ezekkel úgy lakkozza ki mind a tíz körmét, hogy a jobb- és a bal kezén is külön-külön legfeljebb két színt használ, és minden körmét egyszerre csak egyféle színűre lakkozza. Hányféle különböző módon lakkozhatja ki a körmeit Cs. B? A helyes válasz ezek közül...
Sziasztok! A dobermann fajta a mindenem erre gyűjtök 16 éves koromtól és szüleim azt mondták, ha 18 éves koromig nem sikerül összegyűjteni a pénzt rá akkor kisegítenek amennyi hiányzik+a cuccok..addig még van 1 évem, de szeretnék érdeklődni, hogy melyik jó...
Tudom béna kérdés de már tavaly is próbálkztam vele. Okés talán 5 alkalom utan kicsit látszott valami, de semmi extra. Majdnem ugyanolyan fehér voltam mint előtte. Ez normális?
1: azt veszi fel, amelyiket mondom, én szervezem, mondom mit csináljon, nem akar még ebbe sem belefolyni, mármint az ő ruhájának a kiválasztásába, megmondom hová megyünk, ráadom, jó tetszik jön velünk, egy szava sincs hozzá, jó ha nagyon randát akarnék azért szólna,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!