Az albérlőm nem fizet már hónapok óta, és nem akar kiköltözni sem, mit tegyek?
Sok-sok küszködés és idegtépő nap után,örömmel jelzem felétek,hogy elköltöztek.(Jó pár hajszálam megőszült.) :(
Nagyon köszönöm utólagosan is mindenki hozzászólását,és kívánom hogy ti figyelmesebbek legyetek,ha házat adtok ki.
Bocsánat,tegnap annyira kevés időm volt,hogy csak pár sorra futotta.
Amint írtam a rendőrség csak,bírói papírral költöztetné ki őket.Ugyhogy felhívtam őket és megmondtam nekik,hogy én most megyek a gyámhivatalhoz és viszem a papírokat,azokat amiket átvett,és azokat is amiket nem plusz bemutatom nekik a kifizetetlen közműszámlákat,amit valószinüleg hamarosan kikapcsolnak és akkor számítson arra,hogy jönnek a gyerekekért,és elviszik őket,meg amúgy is eladtam egy bahajtó cégnek a tartozást(ami persze nem volt igaz,csak egy barátomat kértem meg rá,hogy menjen oda),és számítson az úriemberek megjelenésére.Aztán minap telefonált a szomszédom,hogy költözködnek.Hogy hova mentek nem tudom,persze nem fizették ki a tartozásukat.
A lakást viszonylag jó állapotban hagyták,ezen meg is lepődtem.
Amit,megtanultam ha valaha is (de szerintem többet soha)kiadnám az ingatlant,sajnos azt kell,hogy mondjam (és ezt a rossz tapasztalat mondatja velem)családosoknak többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!