Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S. Jól szereli a vízet?

S. O. S. Jól szereli a vízet?

Figyelt kérdés

Gondolom ahol van a kék és piros ott fog jönni a víz. Nekem kád lesz és megbeszéltük hogy zuhanyzós csaptelepet veszek. Viszont akkor azt hová?? Honnan fog jönni?? Nem igazán értem hogy ezt így lehet megcsinálni vagy elfelejtette????

[link]

2014. máj. 13. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jól készítette elő. Egy alábbi linken látható csaptelephez hasonló szerelvényt fog majd ráültetni a csövekre, és tudod majd a vizet a kádba közvetlenül is, meg a zuhanyrózsába is engedni a váltó segítségével...

[link]

2014. máj. 13. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Viszont a bajom az az ahogy van a kék és a piros na ott fog jönni a víz (valószínű) az a kádamnak a vége! Na és akarok kád paravánt de azt nem szerelhetem a végére főleg hogy íves rész stb

Egyébként válaszodat köszönöm.

2014. máj. 13. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez kapásból zuhany kiállás,kb 1,20m magasan van.

Nem tudom milyen szaki,de ezt a csövet védőcsőben szoktuk szerelni.

2014. máj. 13. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:

akkor kell a védőcső ha teherhordó falon tolod keresztül.

szerintem a szakinál kérdezz rá az elképzelésére, hogy mi hogy lesz végül is te költöd rá a pénzed.

2014. máj. 13. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Védőcső vagy szigetelés ehhez a csőhöz minden esetben a cső teljes szakaszán szükséges! A munkát nem kommentálom.
2014. máj. 14. 07:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit sem értek csak annyit hogy ez nem jó munka. Ki fejtenétek hogy MIÉRT?? Hogy megértsem...????
2014. máj. 14. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem technikailag rendben van. azért írtam kérdezd a szakit, mert lehet nem értette meg, hogy te mit szeretnél és hova rakni a fürdőben.
2014. máj. 14. 10:51
 8/8 A kérdező kommentje:
elmagyarázta hogy azért kerül a kád végére a csap, mivel asszimetrikus hogy jobban elérjem kintről... kérdeztem és a zuhany? Azt mondta hogy kád töltős zuhany csaptelepet kell vennem, és a zuhanytöltő részhez venni felfogatót, és azt lehet bátran rakni a fal mind kettő részéhez, azt én döntöm el. :)
2014. máj. 14. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!